Nie musisz okazywać poczucia winy. Gimnazjum to najdziwniejszy okres w życiu każdego. Sadzę że wyrósłby z tego.Colony pisze:Uch, dopiero przeczytałem. Tak mi przykro... Tym bardziej, że dyskutując z nim zawsze się kłóciłem i najeżdżałem na niego... Mam nadzieję, że wybaczył.
ZmarĹ nasz forumowicz
Moderator: Szeregowy_Równoległy
Jak o tym usłyszałem to na początku pomyślałem, że to jakiś niesmaczny żart... Chociaż nie przepadaliśmy za sobą to jednak wiadomość, że ktoś w tak młodym wieku ginie jest poruszająca... Całe życie i plany na przyszłość były przed nim, które w jednej chwili zostały przekreślone... Szkoda mi go oraz współczuję osobom, które go znały i żałuję, że nie miałem okazji zapoznać się z nim... Niech spoczywa w pokoju...
Nie.Premo pisze:Czy chodzi o ten wypadek?
http://polskalokalna.pl/news/tragiczny- ... ce,1156282
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Jako kolejny z oponentów poglądów Kozła, wskutek ostrych wymian zdań na PW, również nie przepadalłem za nim. Jednak w obliczu takich wydarzeń wszystkie złe wspomnienia umykają, a zostaje konsternacja, szok i poczucie niedopowiedzenia tego, co mogło zostać dopowiedziane. Wielka szkoda.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
Chyba do mnie wczoraj nie do końca ta wiadomość dotarła o tej 1:30 w nocy... Panowie, proponowałbym aby uszanować pamięć zmarłego Kolegi żałobą na forum, odznaczenie forum czarnym kolorem. Wielu z nas nie znało Go osobiście, niektórzy tak jak i ja kłócili się z Nim przez PW, ale był On jednym z nas, był bardzo aktywnym członkiem forum, i kawałek Wawkomu na zawsze razem z nim odchodzi. To był nas wszystkich Znajomy/Kolega, i uważam że należy się Jemu szczególna pamięć, bo razem z nami tworzył tą bardziej lub mniej zgraną wspólnotę!
Pogrążacie się coraz bardziej!
No właśnie o mnie zawsze boli że jak ginie Bronisław Geremek, czy Jan Paweł II to jest ogólnie pojeta histeria, obnoszenie się z żałobą, wypisywanie wszem i wobec setek artykułów na temat zmarłego. A pamięci "zwykłego" "szarego" człowieka ludzie jakoś boją się uszanować, uhonorować... Ja jedynie poddaję pod propozycję mimo tego że Maciek Kozłowiski był moim oponentem w dyskusji... Ale uważam że jeżeli wywieszamy czarne wstążeczki po ludziach których w ogóle nie mieliśmy okazji znać to tym bardziej należałoby się oznaczyć na czarno forum po osobie która stanowiła bądź co bądź istotną jego część!reserved pisze:A ja myślę, że to takie na pokaz... wystarczy, że każdy z nas się pomodli za jego duszę...
Z mojej strony EOT
Pogrążacie się coraz bardziej!
Zgadzam się w 100%. Należy się to osobie, która również kształtowała naszą stronę. Także EOT.SP45-166 pisze:Ale uważam że jeżeli wywieszamy czarne wstążeczki po ludziach których w ogóle nie mieliśmy okazji znać to tym bardziej należałoby się oznaczyć na czarno forum po osobie która stanowiła bądź co bądź istotną jego część!
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
Jestem za..SP45-166 pisze:Chyba do mnie wczoraj nie do końca ta wiadomość dotarła o tej 1:30 w nocy... Panowie, proponowałbym aby uszanować pamięć zmarłego Kolegi żałobą na forum, odznaczenie forum czarnym kolorem. Wielu z nas nie znało Go osobiście, niektórzy tak jak i ja kłócili się z Nim przez PW, ale był On jednym z nas, był bardzo aktywnym członkiem forum, i kawałek Wawkomu na zawsze razem z nim odchodzi. To był nas wszystkich Znajomy/Kolega, i uważam że należy się Jemu szczególna pamięć, bo razem z nami tworzył tą bardziej lub mniej zgraną wspólnotę!
6, 20, 23, 26, 160, 509, N03