No ja fanem 401 nie jestem. Ale kilku fanatyków 401 się znajdzie i to co napisałem to raczej ironiczne przedstawienie ich poglądówRosa pisze:TGM pisze: A w kierunku na Ursynów grzech przecież z 401 nie korzystać.
![]()
Szybciej a przede wszystkim PEWNIEJ jednak przez Politechnikę.
Ale jak ktoś ma chwilę czasu i chce sobie w spokoju na siedząco książke poczytać to 401 (tylko nie to solówkowe) jest w sam raz.
Komunikacja miejska na Gocławiu i Saskiej Kępie
Moderator: Wiliam
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
Ja tam na 401 nie narzekam. Ostatnimi czasy jego czas przejazdu stał się już mocno przewidywalny (na poziomie przewidywalności czasu przejazdu na TŁ).
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Były wakacje 
Rozklad w wakacje był przewidywalny ale niestety w związku z solówkami brakowało czasem miejsc siedzących.
. Dodatkowo 411 zapewni jeszcze szybszy i wygodniejszy niz dotychczas dojazd do Politechniki.
Zobaczymy co bedzie teraz ale trzeba pamiętać że niedługo rozpocznie się rozbudowa Marsa no i wciąż brakuje decyzji o budowie POW a to oznacza że ruch w D Służewieckiej bedzie się wciąz zwiększał i korki będą rosły a z przewidywalnościa 401 może byc kiepsko.
Rozklad w wakacje był przewidywalny ale niestety w związku z solówkami brakowało czasem miejsc siedzących.
Zobaczymy co bedzie teraz ale trzeba pamiętać że niedługo rozpocznie się rozbudowa Marsa no i wciąż brakuje decyzji o budowie POW a to oznacza że ruch w D Służewieckiej bedzie się wciąz zwiększał i korki będą rosły a z przewidywalnościa 401 może byc kiepsko.
- Petroniusz
Ekspedytorka zadziałała i jakoś to poszło.Rosa pisze:Widziałem że dzisiaj 411 miejsce sobie znalazła na pętli razem z 509 i E-5. 311 które tam stało do tej pory zostalo wygonione i stało sobie w poprzek tak jak niegdyś czekające na pętli dodatki.
Kiedy? Bo wychodziłoby, że faktyczny czas przejazdu z pętli byłby na poziomie 3 minut?!!!Colony pisze:6 kursów pod rząd przyjechało na przystanek Abrahama w stronę Centrum na +3.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Mnie natomiast dręczy inny problem - dlaczego "niedasie" uruchomić przystanku na Bora Komorowskiego jako pętli dla np. 311 
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Colony
- Kontakt:
Nie żartuję. Kursy między 8:32, a 9:36 przyjeżdżały każdy o 3 minuty do przodu. Dosłownie każdy. Cały czas stałem i obserwowałem.pawcio pisze:Ekspedytorka zadziałała i jakoś to poszło.Rosa pisze:Widziałem że dzisiaj 411 miejsce sobie znalazła na pętli razem z 509 i E-5. 311 które tam stało do tej pory zostalo wygonione i stało sobie w poprzek tak jak niegdyś czekające na pętli dodatki.Kiedy? Bo wychodziłoby, że faktyczny czas przejazdu z pętli byłby na poziomie 3 minut?!!!Colony pisze:6 kursów pod rząd przyjechało na przystanek Abrahama w stronę Centrum na +3.
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)