136, 504, 505 i im podobne
Moderator: Wiliam
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Brak prawoskrętu z Puławskiej w Rzymowskiego. Jeśli dobrze rozumuję chcesz puścić 136 Rzymowskiego, Puławską, Wałbrzyską i Aleją KENdzidek pisze:A co z tym wydłużeniem Al. KEN do Wałbrzyskiej? Wówczas 136 mogłoby jeździć z Rzymowskiego do M.Służew a dalej Al.KEN na Ursynów. Odciążyłoby pozostałe linie .
BTW: jak obecnie wyglądają opóźnienia (tudzież ich brak
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Chyba mu jednak chodziło o trasę przez Al. Lotników.R-11 Kleszczowa pisze:Brak prawoskrętu z Puławskiej w Rzymowskiego. Jeśli dobrze rozumuję chcesz puścić 136 Rzymowskiego, Puławską, Wałbrzyską i Aleją KEN![]()
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
E tam, korek na Puławskiej dotyczy skrętu w al. Lotników. W szczycie zresztą nie jest gorzej niż na Rzymowskiego/Dolinie Służewieckiej. Tymczasem wywalenie 107 pozwoliłoby wzmocnić 136 (choć wymagałoby to perturbacji brygadowych).Fikander pisze:Do wywalenia 107 z Ursynowa nie trzeba pchać 136 w korek na Puławskiej.
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Póki co nie ma.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Jest w planach - oczywiściedzidek pisze:A jest w planach połączenie czy nie? Bo coś mi się obiło o uszy i nie wiem czy o ten odcinek chodziło...R-11 Kleszczowa pisze:Póki co nie ma.
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
Zawsze może pojechać przez Modzelewskiego w jedną albo obie strony (Orzycka - Modzelewskiego).R-11 Kleszczowa pisze:Brak prawoskrętu z Puławskiej w Rzymowskiego. Jeśli dobrze rozumuję chcesz puścić 136 Rzymowskiego, Puławską, Wałbrzyską i Aleją KENdzidek pisze:A co z tym wydłużeniem Al. KEN do Wałbrzyskiej? Wówczas 136 mogłoby jeździć z Rzymowskiego do M.Służew a dalej Al.KEN na Ursynów. Odciążyłoby pozostałe linie .
Na razie się na to nie zanosi. Przez wakacje jeździłem tamtędy rowerem i stwierdzam, że daleka droga do tego. Ulica Rolna zwęża się do małej uliczki osiedlowej. Dookoła są parkingi i budynki mieszkalne. Powstanie ulicy mającej połączyć ulice Wałbrzyską z al. KEN z pewnością wywoła protest mieszkańców osiedla Służew.dzidek pisze:No to jak kiedyś to powstanie linia 136 mogłaby spokojnie tak pojechaćR-11 Kleszczowa pisze: Jest w planach - oczywiście
Sam myślałem do niedawna, że istnieje takie połączenie. Jadąc pierwszy raz rowerem od siebie na Ursynów wpakowałem się w przysłowiowe "krzaczory".
M1 6 33 112 171 181 184 523 E-2 701