Echa objazdĂłw linii na Andersa...
Moderator: Wiliam
- kulikowski
Owszem, mam.Paweł D. pisze:Masz jakieś propozycje? Słuchamy uważnie.Websterek pisze:Powiedzmy sobie szczerze, żyjemy w Kambodży, wiadukt przy Andersa się sypie, TT się sypie...Nie ma jak "postawić" wiaduktu zastępczegoŻyjemy w 3 świecie.
Objazd wiaduktu przy Andersa - tylko dla KM, oraz ew. mieszkańców ( na podstawie specjalnie wydawanych "przepustek" ).
Co do TT, budowa mostu Północnego i Krasińskich ( chodzi mi o ten, od strony Budowlanej na Bródnie ), następnie po zakończeniu budowy, wyłączenie jednego wiaduktu, budowa nowego, szerszego. Po zakończeniu budowy 1 ( nazwijmy segmentu ), zamknięcie starego, budowa nowego.
Problem w tym, że miasto nie ma kasy na most Północny, więc zapominamy o TT.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Hm, ZTM tak głośno mówił (patrz strona ZTM) o dodaniu kursów linii 116 (dla Bielan/Żoliborza) od 1.12. - i tylko mówił, w rozkładach nie ma śladu o tym. Co się stało? Tajne wtyczki ?fraktal pisze:Ach, zapomniałem, gdzie te gnioty pójdą. Czyżby na wtyczki na 116? Gratulujemy....Tymczasem od 3 grudnia ZTM pod pozorem zmiany trasy zmniejsza znacznie (jak na częstotliwość tej linii) liczbę brygad niskopodłogowych na 103
A i tak jeżdżą wszyscy, a Straż Miejska przymyka na to oko...Websterek pisze:Podobno po KP mogą jeździć tylko wozy KM, złotówy i mieszkańcy. Rozwiązanie takie jak tam. Albo...za szybą jakiś papier, policja patrolująca i Ci, którzy takowego "papierku" nie mają - mandat.JacekM pisze:rogatki na wjazdach?
-
Krzysiek_S