Wielka Orkiestra ĹwiÄ tecznej Pomocy w komunikacji
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
to linia autobusowa bedzie jeździć?bo dzis na przystankach widziłałem rozkłady
Bartosz Adamski
W związku z powtarzającą się wielokrotnie krytyką użytkowników dotyczacą gramatyki i ortografii Twoich postów proszę o korzystanie z dowolnej formy sprawdzania pisowni przed wysłaniem postu. Junior-admin i użytkownik hafilip84
W związku z powtarzającą się wielokrotnie krytyką użytkowników dotyczacą gramatyki i ortografii Twoich postów proszę o korzystanie z dowolnej formy sprawdzania pisowni przed wysłaniem postu. Junior-admin i użytkownik hafilip84
Tutaj masz bardzo dokładną i widoczną wiadomość dotyczącą kursowania linii specjalnej 917.bart235 pisze:to linia autobusowa bedzie jeździć?bo dzis na przystankach widziłałem rozkłady
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
A szkoda. Myslałem, że się nią przejadę. Głupia pogoda!!!!!mateusz72 pisze:Tutaj masz bardzo dokładną i widoczną wiadomość dotyczącą kursowania linii specjalnej 917.bart235 pisze:to linia autobusowa bedzie jeździć?bo dzis na przystankach widziłałem rozkłady
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
A co tu ma pogoda do rzeczy?Walas pisze:A szkoda. Myslałem, że się nią przejadę. Głupia pogoda!!!!!
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę 
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
Skoro M4/W jest brygadą "Wawkomową" jedynie z nazwy to znaczy, że: Nie będzie żadnej promocji (plakatów, wafelków, itp.), systemu identyfikacji forumowiczów (zresztą w tamtym roku na ostatnim kółku naklejek już zabrakło...) a całą obsługę zapewni KMKM?
Jeżeli naprawdę tak jest, to dość słabo w tym roku to wymyśliliście... 
Pozdrawiam.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Jeśli chodzi o obsługę konduktorską, taki był w tym roku wymóg. A większość modteamu do KMKM nie należy, więc funkcje te będą pełnić "wawkomowi" klubowicze.8917 pisze:całą obsługę zapewni KMKM?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Petroniusz
- MeWa
- Cukiereczek
miejsce na oddolne inicjatywy8917 pisze:Nie będzie żadnej promocji (plakatów, wafelków, itp.), systemu identyfikacji forumowiczów (zresztą w tamtym roku na ostatnim kółku naklejek już zabrakło...) a całą obsługę zapewni KMKM?Jeżeli naprawdę tak jest, to dość słabo w tym roku to wymyśliliście...
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Masz racje ale....gdyby MZA tylko liczyło na łaskawszą pogodę to też by nie jeździło przy obecnej pogodzie. Istnieją pewnie farby/ lakiery zabezpieczające przed czymś takim. W tym wypadku to raczej wina mizerii finansowej KMKM niż pogody, bo domyślam się że takie zabezpieczenia pieruńsko drogo kosztują.Petroniusz pisze:Ma, i to sporo. Niskie temperatury (a w nocy mróz) oznaczają solenie jezdni, co dość niekorzystnie wpływa na karoserię pojazdów. Liczyliśmy, że pogoda okaże się łaskawsza, ale przeliczyliśmy się.rufio198 pisze:A co tu ma pogoda do rzeczy?
W sumie jak autobusy mają ulec zniszczeniu to i lepiej że nie wyjadą. Choć trochę szkoda.
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę 
We Wrocławiu bodajże pobito rekord zapełnienia Ikarusa - 320 osób
Info: Radio Tok FM
Info: Radio Tok FM
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Ta cała akcja pana Owsiaka trwająca od 17 nlat nie ma sensu i jest bardziej kosztowna niż przynosi zysk. Cyba ze jemu samemu. Angażuje on kilka tysięcy młodziezy którzy lataja z puszkami i żebrzą od ludzi pieniądze. Miedzy innymi w tramwajach i autobusach. Lepiej by zrobił gdyby jego akcja skierowana została na poprawe leczni9ctwa w ogóle, zeby ludzie mogli dostać sie do specjalistów nie czekajac na przyjecie po pół roku i dłuzej. Lepsze od jego okrzyczanej akcji (wielka orkiestra swiatecznej pomocy?) są małe kapele codziennej pomocy. Małe jest piekne. I nie okrzyczane tylko skromne ale przynoszące wiecej pozytku w codziennym działaniu niz ta jego coroiczna akcja która kosztuje du zo pieniedzy wszystkich podatników.
-
Ikarus 5780
arsenian pisze:Ta cała akcja pana Owsiaka trwająca od 17 nlat nie ma sensu i jest bardziej kosztowna niż przynosi zysk. Cyba ze jemu samemu. Angażuje on kilka tysięcy młodziezy którzy lataja z puszkami i żebrzą od ludzi pieniądze. Miedzy innymi w tramwajach i autobusach. Lepiej by zrobił gdyby jego akcja skierowana została na poprawe leczni9ctwa w ogóle, zeby ludzie mogli dostać sie do specjalistów nie czekajac na przyjecie po pół roku i dłuzej. Lepsze od jego okrzyczanej akcji (wielka orkiestra swiatecznej pomocy?) są małe kapele codziennej pomocy. Małe jest piekne. I nie okrzyczane tylko skromne ale przynoszące wiecej pozytku w codziennym działaniu niz ta jego coroiczna akcja która kosztuje du zo pieniedzy wszystkich podatników.
Pierwsza rzecz, czy dokładasz się regularnie do "małych" nie rozkrzyczanych instytucji charyatywnych ?
Po drugie, czy jakby Twojemu dziecku (które masz albo będziesz miał) sprzęt z WOŚP uratował życie to czy gadałbyś tak samo ?
Nie chcę odpowiedzi na te pytania na forum, ale zastanów się i pomyśl chwile, że Owsiak raczej 17 lat nie robiłby WOŚPu dla tego, żeby się pokazać.
Co do moich odczuć to nieznoszę takich charakterów jaki przedstawiłeś w swoim poście. Mój Dziadek też tak krzyczy, że pewnie nic nie robi, że wszystko na Woodstock, a jednak za ponad 100 mld USD sprzętu zakupili. Pomyśl chwile, a nie pieprzysz głupoty.
Życie nie znosi próżni, zawsze będzie ktoś komu nawet najbardziej szczytny cel nie będzie odpowiadał.
EOT
No bo jak państwo ma w nosie pacjenta i daje na służbę zdrowia grosze i leczą nas urządzeniami-gratami...arsenian pisze:Ta cała akcja pana Owsiaka trwająca od 17 nlat nie ma sensu i jest bardziej kosztowna niż przynosi zysk. Cyba ze jemu samemu. Angażuje on kilka tysięcy młodziezy którzy lataja z puszkami i żebrzą od ludzi pieniądze