Glonojad pisze:Co innego przekrój, co innego "elita". No cóż. Uprzedziłem się i mówię to otwarcie, że na małej próbce a nie na podstawie badania statystycznego.
Gdybyś miał info, kto z radnych był na tym spotkaniu (+ ewentualnie jak się zachował) to prośba na priv, jak kogoś znam to z nim pogadam, jak nie to zapytam o taką a nie inną postawę.
Pzdr
[ Dodano: Pon 26 Sty, 2009 16:57 ]
Co to znaczy SITK ?Glonojad pisze:Ja piszę o sytuacji awarii.
Natomiast wg projektantów, 90% ruchu na Krasińskiego ma być związane z obsługą otoczenia, o czym też była mowa. Przynajmniej na tych spotkaniach, na których ja byłem, z udziałem bandy buraków, pardon, Wybrańców Yntelygenckiego Ludu Żoliborza. No, chyba że pokrzykiwanie itd. są dla Ciebie absolutnie normalnymi, standardowymi zachowaniami... z wielu spotkań w SITK, na których byłem, na żadnym nie było takiego skandalicznego zachowania audytorium jak na tym z udziałem mieszkańców i radnych Żoliborza.
Cóż, ja osobiście wiele zrozumiałem po tych spotkaniach, skąd w p. L. Kaczyńskim tyle dumy, buty i arogancji a jednocześnie podskórnego chamstwa.Niestety, z tym mi się teraz będzie Żoliborz kojarzył.
Powtórzę się, nie broniąc opisanych przez Ciebie zachowań, te rozmowy były (na 100% nie jestem pewien) w momencie kiedy mówiono, albo niestety tak wyszło, Most Północny będzie później, Most Grota do remontu, zbudujmy Most Krasińskiego bo inaczej nie da się "przerzucić" ruchu z Mostu Grota (takie były artykuły m.in w GW).
Pzdr