Komunikacja miejska w Ursusie
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Co to są "przystanki azylowe"?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Przystanek azylowy jest to wytyczony liniami przerywanymi obszar przystanku w pasie ruchu. Czyli odchodzimy od zatoczek. Co na rondzie w Ursusie widać słychać i czuć. A to zwężenie wkrótce też będzie legendarne jak się tam dwa busy narożami stukną vide dwie 715 w falentach dawno dawno temu 
Pogrążacie się coraz bardziej!
Ciekawe, ciekawe.
Moim zdaniem bez budowy zatok te przystanki nie powinny mieć większej liczby zatrzymań.
[ Dodano: |16 Kwi 2009|, 2009 22:05 ]
Moim zdaniem bez budowy zatok te przystanki nie powinny mieć większej liczby zatrzymań.
[ Dodano: |16 Kwi 2009|, 2009 22:05 ]
Nie podoba mi się ton, jakiego używasz na tym forum. Jeżeli nie zmienisz kultury wypowiedzi, będzie się niebawem pojawiała czerwona kreska.SP45-166 pisze:Najgorsze jednak jest to że takich ambitnych (by zostać kimś, najlepiej kimkolwiek), dyletantów jest wszędzie coraz więcej. Liczy się tytuł, stanowisko, ale niekoniecznie to czy coś się z głową robi czy nie.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Moim zdaniem nawet po wybudowaniu zatok - notabene bardzo by się przydałyJarek pisze:Ciekawe, ciekawe.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Bastian
- Sułtan Maroka
Właśnie w tym problem: tam bloki rosną jak grzyby po deszczu. Moim zdaniem przystanek trzeba będzie dodać, jak nie teraz, to wkrótce.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Bloków faktycznie przybywa tam sporo. Moim zdaniem wystarczyłby jakiś przystanek dla 178 i 207 (dowóz do kolei i silnych autobusów) w połowie drogi między Dzieci Warszawy a Sławoja Składkowskiego.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
chodnika na peron jest troszkę położonego własnie w tym miejscu które masz na myśli. A co do zapełnienia dajcie spokój na przystanku Dzieci Warszawy wymiany są mizerne (przynajmniej w 178)R-11 Kleszczowa pisze:Bloków faktycznie przybywa tam sporo. Moim zdaniem wystarczyłby jakiś przystanek dla 178 i 207 (dowóz do kolei i silnych autobusów) w połowie drogi między Dzieci Warszawy a Sławoja Składkowskiego.
Nie bardzo rozumiem... Jest przecież przystanek Prystora, przy skrzyżowaniu tej ulicy z ul. Ryżową.R-11 Kleszczowa pisze:Bloków faktycznie przybywa tam sporo. Moim zdaniem wystarczyłby jakiś przystanek dla 178 i 207 (dowóz do kolei i silnych autobusów) w połowie drogi między Dzieci Warszawy a Sławoja Składkowskiego.
Chciałbyś jeszcze jeden przystanek dostawić między ZP Dzieci Warszawy a ZP Prystora
Pozdrawiam
właśnie, ja też nie rozumiem kompletnie tego co Kleszczu napisałrudy pisze:Nie bardzo rozumiem... Jest przecież przystanek Prystora, przy skrzyżowaniu tej ulicy z ul. Ryżową.R-11 Kleszczowa pisze:Bloków faktycznie przybywa tam sporo. Moim zdaniem wystarczyłby jakiś przystanek dla 178 i 207 (dowóz do kolei i silnych autobusów) w połowie drogi między Dzieci Warszawy a Sławoja Składkowskiego.
Chciałbyś jeszcze jeden przystanek dostawić między ZP Dzieci Warszawy a ZP PrystoraNie za gęsto by było
[ Dodano: |17 Kwi 2009|, 2009 14:21 ]
moze w 178, ale pozostałe linie zatrzymują sie tam coraz czesciej - przynajmniej popołudniamiMisiek997 pisze:chodnika na peron jest troszkę położonego własnie w tym miejscu które masz na myśli. A co do zapełnienia dajcie spokój na przystanku Dzieci Warszawy wymiany są mizerne (przynajmniej w 178)R-11 Kleszczowa pisze:Bloków faktycznie przybywa tam sporo. Moim zdaniem wystarczyłby jakiś przystanek dla 178 i 207 (dowóz do kolei i silnych autobusów) w połowie drogi między Dzieci Warszawy a Sławoja Składkowskiego.
PURA VIDA!
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Wyraziłem się troszkę nie precyzyjnie
Chodzi mi po głowie koncepcja przeniesienia przystanku w kierunku Włoch z Prystora na Ryżową (powiedzmy w rejon zakrętu)
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"