Zamiast tak się produkować lepiej napisz, jakbyś Ty lepiej to zroganizował...Santos pisze:Połowę pomp to można zamknąć na Kleszczowej albo Redutowej, gdzie liczba wozów w ruchu jest mniejsza - a tu jedna z największych zajezdni w Warszawie i w czasie wzmożonych zjazdów wozów, około 20-21, korki sięgają prawie całej długości ulicy Woronicza. Kto odpowiedzialny jest za organizację modernizacji CPNu ? Dyspozytor, mechanik, a może Ty ? Jeśli nie widzisz błędów to daruj sobie te komentarze.BJ.2052 pisze:Jakoś ten remont przeprowadzić trzeba
Zaplecze a stan techniczny taboru
Pojechałeś po całościFlash8222 pisze:Zamiast tak się produkować lepiej napisz, jakbyś Ty lepiej to zroganizował...Santos pisze: Połowę pomp to można zamknąć na Kleszczowej albo Redutowej, gdzie liczba wozów w ruchu jest mniejsza - a tu jedna z największych zajezdni w Warszawie i w czasie wzmożonych zjazdów wozów, około 20-21, korki sięgają prawie całej długości ulicy Woronicza. Kto odpowiedzialny jest za organizację modernizacji CPNu ? Dyspozytor, mechanik, a może Ty ? Jeśli nie widzisz błędów to daruj sobie te komentarze.
Nie jestem za to odpowiedzialny, jak ten gościuFlash8222 pisze:Jak przychodzi co do czego to tylko potrafisz krzyczeć jak związkowcy...
- MeWa
- Cukiereczek
no jakoś nie bardzo jesteś w stanie obronić swoje stanowisko w tym temacie.Santos pisze:I jak przychodzi co do czego to potrafię się sam obronić
takie ocenianie, bez argumentów, to nic innego jak krytykanctwo.Santos pisze:Więc tylko jako osoba postronna oceniam
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
kiedyś w końcu przychodzi taki czas, że coś należy wymienić. osobiście nie widzę żadnego innego sensownego rozwiązania na czas takiego remontu, poza tym, które zostało zastosowane.
na temat Pana Z. - wszyscy na niego równo jedziecie, ale nikt jak dotąd nie podał jakiegokolwiek sensownego argumentu, co ten człowiek robi nie tak
ot takie sobie narzekanie dla narzekania, bo mówienie o nim źle stało się modne.
żeby nie było - nie zamierzam go wychwalać, bowiem sam nie jestem w stanie podać żadnych logicznych argumentów, które świadczyłyby o tym człowieku pozytywnie.
na temat Pana Z. - wszyscy na niego równo jedziecie, ale nikt jak dotąd nie podał jakiegokolwiek sensownego argumentu, co ten człowiek robi nie tak
ot takie sobie narzekanie dla narzekania, bo mówienie o nim źle stało się modne.
żeby nie było - nie zamierzam go wychwalać, bowiem sam nie jestem w stanie podać żadnych logicznych argumentów, które świadczyłyby o tym człowieku pozytywnie.
noidea
No z całym szacunkiem Adamie, ale teraz to już założyłeś klapki na oczy i obiłeś się ścianami z 4 stronAdam G. pisze:na temat Pana Z. - wszyscy na niego równo jedziecie, ale nikt jak dotąd nie podał jakiegokolwiek sensownego argumentu, co ten człowiek robi nie tak
Chcesz konkrety? Santos podał przykładowy: zła organizacja remontu pomp - przejechanie szlabanu 40 min. po rozkładowym czasie i jeszcze 15 min. w korku do samej pompy - no comments. Ja dorzucę: krzywdzący dla kierowców sposób rozliczania czasu pracy - mam na myśli sztywne 20 min. na OC, podczas gdy czasem zajmuje to godzinę.
Czy to aby nie wynika z umowy zbiorowej podpisanej ze związkami. Przecież na wszystkich zakładach rozliczania OC wygląda identycznie.levar pisze:krzywdzący dla kierowców sposób rozliczania czasu pracy - mam na myśli sztywne 20 min. na OC, podczas gdy czasem zajmuje to godzinę.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- gregory5576
- Kontakt:
levar pisze:Ja dorzucę: krzywdzący dla kierowców sposób rozliczania czasu pracy - mam na myśli sztywne 20 min. na OC, podczas gdy czasem zajmuje to godzinę.
[ Dodano: |21 Kwi 2009|, 2009 08:41 ]
A to ciekawe co piszeszSantos pisze:Połowę pomp to można zamknąć na Kleszczowej albo Redutowej, gdzie liczba wozów w ruchu jest mniejsza -BJ.2052 pisze:Jakoś ten remont przeprowadzić trzeba
Ja nie wiem, jakie Ty akurat masz układy z Zarębą, ale musisz przyznać, że jest to osoba, która nie potrafi racjonalnie myśleć.Flash8222 pisze:A możesz podać przykłady niekompetencji pana Zaręby?
Przepis to przepis. Oczywiście nawet jak jest on bez sensu i niepraktyczny, to i tak się trzeba uczepić, bo należy wykorzystywać każdą okazję do zganienia etc. kierowcy. Takie jest myślenie miłościwie panującego na R7.
I tu leży pies pogrzebany - pan Zaręba czepia się takich błachostek jak wwiezienie "osoby trzeciej" na zakład (osobiście nigdy ani ja, ani znajomy nie mieliśmy problemów, ale osobiście znam przypadki, gdy kierowca otrzymał naganę za wwzienie "osoby trzeciej" na R7), a nie zajmuje się sprawami naprawdę poważnymi. Choćby takimi jak stan techniczny wozów.
Różnica wielka, nie wielka -a jednakdzidek pisze:A to ciekawe co piszeszSantos pisze: Połowę pomp to można zamknąć na Kleszczowej albo Redutowej, gdzie liczba wozów w ruchu jest mniejsza -Zajezdnia Woronicza wysyła w porannym szczycie 231 wozów na miasto podczas gdy Zajezdnia Kleszczowa wystawia 221. Faktycznie mega wielka różnica
Jeszcze trochę i będzie po równo
[ Dodano: |21 Kwi 2009|, 2009 09:28 ]
Piątka panielevar pisze:Chcesz konkrety? Santos podał przykładowy: zła organizacja remontu pomp - przejechanie szlabanu 40 min. po rozkładowym czasie i jeszcze 15 min. w korku do samej pompy - no comments. Ja dorzucę: krzywdzący dla kierowców sposób rozliczania czasu pracy - mam na myśli sztywne 20 min. na OC, podczas gdy czasem zajmuje to godzinę.
[ Dodano: |21 Kwi 2009|, 2009 09:30 ]
Nic nie robi ''nie tak''Adam G. pisze:na temat Pana Z. - wszyscy na niego równo jedziecie, ale nikt jak dotąd nie podał jakiegokolwiek sensownego argumentu, co ten człowiek robi nie tak
[ Dodano: |21 Kwi 2009|, 2009 09:36 ]
Zabiłeś mnie tym stwierdzeniemAdam G. pisze:ot takie sobie narzekanie dla narzekania, bo mówienie o nim źle stało się modne.
No właśnie ! Dlatego tym bardziej skoro zajezdnia R11 jest mniejsza od R7 to zamknięcie tylu pomp jednocześnie (przy podobnej liczbie wysyłanych wozów na miasto) spodowałoby zablokowanie zajezdni i dzielnicy WłochySantos pisze:Różnica wielka, nie wielka -a jednakdzidek pisze:A to ciekawe co piszeszZajezdnia Woronicza wysyła w porannym szczycie 231 wozów na miasto podczas gdy Zajezdnia Kleszczowa wystawia 221. Faktycznie mega wielka różnica
Jeszcze trochę i będzie po równo
I nie ma co porównywać, bo jakby nie patrzeć Kleszczowa jest generalnie mniejszą zajezdnią od tej z Mokotowa
![]()