O grzaniu i niegrzaniu
Kierowcę "na wóz" trzeba było zaprosić. Poza tym inna sprawa, że jak klyma wyłączona, to luki dachowe do góry obowiązkowo przy takiej temperaturze jak wczoraj/dziś.
A okno trzeba było inne otworzyć. Dziadek kilku na raz by nie mógł trzymać. No i się spytać, czyu on chociaż wie, skąd to ma wiać, żeby było dobrze...
A okno trzeba było inne otworzyć. Dziadek kilku na raz by nie mógł trzymać. No i się spytać, czyu on chociaż wie, skąd to ma wiać, żeby było dobrze...
kierowca tego dziada wywalił z autobusu jak zaczął pod kabina awantury robicprzewoz pisze:Kierowcę "na wóz" trzeba było zaprosić.
Były otwarte ale w sposób ktory nie dawał efektu. Gdyby w odwrotna stronę były otwarte to co innego.przewoz pisze: Poza tym inna sprawa, że jak klyma wyłączona, to luki dachowe do góry obowiązkowo przy takiej temperaturze jak wczoraj/dziś.
Te okno było jedynym które dało się otworzyć. Ludzie jak zobaczyli, że otworzyłem to koło siebie to zaczeli ciągnąć za inne klamki. Dziadek oczywiście nie wiedział skąd ma wiać. To jest oczywista oczywistość.przewoz pisze: A okno trzeba było inne otworzyć. Dziadek kilku na raz by nie mógł trzymać. No i się spytać, czyu on chociaż wie, skąd to ma wiać, żeby było dobrze...
A ja wczoraj jechałem 503, nowym SU18 i nie było żadnej klimy, okna poblokowane, luki dachowe otwartegregory5576 pisze:henio_wpz pisze:Dziwne, wczoraj jechałem 111 nową solarką i jakoś klima nie działałaJest funkcja oczędnej pracy klimy może miał włączoną tą funkcję i klima będie się załączała rzadziej.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
A145 przepala zawsze, niezależnie od wszystkiego, tego egzemplarza oszczędności nie dotycząWalas pisze:Wczoraj w A145 klima była.
A propo klimy to nie wiem jak na innych zajezdniach ale na ostrobramskiej musisz miec odpowiedni stepel w karcie by móc użyć klimy, jesłi kierowca nie ma go w karcie to nawet przy 30 stopnich nie właczy klimy,tylko otworzy luki dachowe i odblokuje okna
A odnośnie kluczy do okien to na R3 są spięte razem z kluczykiem do stacyjki i dokumentami,
Obecnie wóz 8403
Gregory za nim zaczniesz pisać kolejne bzdury to lepiej zrób sobie przeszkolenie na użytkowanie klimatyzacji w pojeździe którym jeździsz... Klimatyzację/ogrzewanie możesz wyłączyć i komputer sam nie może jej włączyć! Jeśli tak się dzieje to wóz ma usterkę... Lepiej przejdź jakieś specjalne szkolenie prowadzenia i użytkowania U18...gregory5576 pisze:Klima w solarkach z ostatniego rzutu jest włączona cały czas, a wyłączyć ją to można tylko na chwilkę bo komputer zaraz włączy ją ponownie. A luki dachowe jak się je otworzy to są otwarte przez chwilkę i komputer zamyka je i włącza klimę, jak zrobi się za "chłodno" wyłącza klimę i otwiera luki dachowe. Także nie mam problemu z klimatyzacją włączać czy nie tego pilnuje sam bus i jego komp.A okna mam po blokowane przez cały czas.
Ty nawet nie wiesz jakie funkcje ma Twój autobus... Włączenie trybu "Eco" polega na tym, że nie załącza się sprężarka klimatyzacji i jest tylko nawiew...gregory5576 pisze:Jest funkcja oczędnej pracy klimy może miał włączoną tą funkcję i klima będie się załączała rzadziej.
To widze Gregory że jedyny jesteś co ma włączoną klime, bo dzień w dzień, jak jeżdze Z-1/Z-2/190/390 U18 z R-6, to żaden nie miał włączonej od początków dostawy  ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Wczoraj jechałem na 190 #8821 to szło się udusić ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Wczoraj jechałem na 190 #8821 to szło się udusić
- gregory5576
- Kontakt:
- gregory5576
- Kontakt:
Flash8222 pisze:Ty nawet nie wiesz jakie funkcje ma Twój autobus... Włączenie trybu "Eco" polega na tym, że nie załącza się sprężarka klimatyzacji i jest tylko nawiew...
- gregory5576
- Kontakt:
Flash8222 pisze:wyłączyć i komputer sam nie może jej włączyć! Jeśli tak się dzieje to wóz ma usterkę... Lepiej przejdź jakieś specjalne szkolenie prowadzenia i użytkowania U18...