136, 504, 505 i im podobne

Moderator: Wiliam

Awatar użytkownika
Santos
Zbanowany

Post autor: Santos » 30 kwie 2009, 7:37

Lukasz436 pisze:Więc o co kamam....???
Jeśli już zapożyczasz tyn pokemonowy slang - to kaman :lol:

A poza teraz jest jest spoko. Ten kto wie o zjazdówkach to jego i wyłącznie szczęście, ten kto jest pozbawiony informacji o jego kursowaniu - wybiera inną alternatywę dotarcia z osiedla( też całkiem nie złą). I żeby nie było te kursy też mi są z deka obojętne - z tym, że sama operacja jest raczej awykonalna.
dzidek pisze:Pasażera powinno obchodzić, że na Rzymowskiego ma z łaski swojej wysiaść a czy będzie to 02 czy 06 to nie jego sprawa...
Buhahaha :lol: Jakbyś w ogóle nie jeździł KM i nie wiedział, że pasażerowie są bardziej cwani niż Ci się wydaję :lol: Gdzie położna jest zajezdnia Kleszczowa - też wiedzą z łaski swojej 8-(

Awatar użytkownika
Lukasz436
Kontakt:

Post autor: Lukasz436 » 30 kwie 2009, 10:04

Santos pisze:
Lukasz436 pisze:Więc o co kamam....???
Jeśli już zapożyczasz tyn pokemonowy slang - to kaman :lol:

A poza teraz jest jest spoko. Ten kto wie o zjazdówkach to jego i wyłącznie szczęście, ten kto jest pozbawiony informacji o jego kursowaniu - wybiera inną alternatywę dotarcia z osiedla( też całkiem nie złą). I żeby nie było te kursy też mi są z deka obojętne - z tym, że sama operacja jest raczej awykonalna.
dzidek pisze:Pasażera powinno obchodzić, że na Rzymowskiego ma z łaski swojej wysiaść a czy będzie to 02 czy 06 to nie jego sprawa...
Buhahaha :lol: Jakbyś w ogóle nie jeździł KM i nie wiedział, że pasażerowie są bardziej cwani niż Ci się wydaję :lol: Gdzie położna jest zajezdnia Kleszczowa - też wiedzą z łaski swojej 8-(
Nadal nie przedstawiłeś żadnych argumentów za tym, czemu wpisanie w rozkład zjazdów do Rzymowskiego ma nie wyjść korzyść pasażerom.

BJ
(BJ.2052)

Post autor: BJ » 30 kwie 2009, 12:38

Santos pisze:z tym, że sama operacja jest raczej awykonalna.
Rzeczywiście, wprowadzenie takiego rozwiązania jest awykonalne :kekeke:

Awatar użytkownika
Lukasz436
Kontakt:

Post autor: Lukasz436 » 30 kwie 2009, 12:50

BJ.2052 pisze:
Santos pisze:z tym, że sama operacja jest raczej awykonalna.
Rzeczywiście, wprowadzenie takiego rozwiązania jest awykonalne :kekeke:
Kolega się kompletnie pogubił....

Awatar użytkownika
Santos
Zbanowany

Post autor: Santos » 30 kwie 2009, 20:12

BJ.2052 pisze:Rzeczywiście, wprowadzenie takiego rozwiązania jest awykonalne :kekeke:
Jakby było takie fajne i zgrabne to zjazdówki pojawiłby się od początku istnienia 504 :term: Strzelaj dalej małolacie, może trafisz :zorro:

[ Dodano: |30 Kwi 2009|, 2009 20:18 ]
Lukasz436 pisze:Kolega się kompletnie pogubił....
Dkoładnie ;] Sam nie wiesz do końca czego chcesz (-( A poza tym nie mam zamiaru przedstawiać argumentu przeciwko powstaniu zjazdówek do GM, bo po prostu nigdy nie negowałem złej korzyści z samego istnienia owych zjazdów :term: Moje posty to zwykły diss na twój chory pomysł utworzenia wszystkich zjazdów tylko i wyłącznie do Galerii. Jak już miałby się pojawić zjazdy to R11 do Sasanki, a R7 do GM - ale jak wiemy roszady są bardzo często, to twój pomysł zginął w zarodku :kekeke:

Chyba, że 100% 504 dla R7 albo R11 :cool2:

Awatar użytkownika
MeWa
Cukiereczek

Post autor: MeWa » 30 kwie 2009, 20:48

Santos pisze:Moje posty to zwykły diss na twój chory pomysł utworzenia wszystkich zjazdów tylko i wyłącznie do Galerii
ja bym powiedział, że z Twojego bełkotu niewiele wyniknęło raczej...
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"

[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]

Awatar użytkownika
Santos
Zbanowany

Post autor: Santos » 30 kwie 2009, 21:08

MeWa pisze:
Santos pisze:Moje posty to zwykły diss na twój chory pomysł utworzenia wszystkich zjazdów tylko i wyłącznie do Galerii
ja bym powiedział, że z Twojego bełkotu niewiele wyniknęło raczej...
A ja bym powiedział, że kompleksy u chirurga leczyć powinieneś, nie na forum, raczej... :term:

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 30 kwie 2009, 21:12

MeWa raczej nie ma kompleksów względem jakiegoś dresika.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.

reserved

Post autor: reserved » 30 kwie 2009, 21:20

Santos pisze:Jeśli już zapożyczasz tyn pokemonowy slang - to kaman :lol:
Santos pisze:A poza teraz jest jest spoko
Zajmij się lepiej własnymi postami.

Awatar użytkownika
fik
Naczelne Chamidło

Post autor: fik » 30 kwie 2009, 21:28

Santos pisze:
MeWa pisze:ja bym powiedział, że z Twojego bełkotu niewiele wyniknęło raczej...
A ja bym powiedział, że kompleksy u chirurga leczyć powinieneś, nie na forum, raczej... :term:
No brawo, podłapałeś tekst chruścika, widzę że nawet sam obrazić nikogo nie umiesz.

Ponieważ chyba wszyscy mają serdecznie dość twojej aroganckiej, agresywnej i zadufanej postawy, ostrzegam cię absolutnie po raz ostatni - zbastuj. Z doświadczenia doskonale wiesz, jakie mogą być konsekwencje, i zapewniam cię, że jesteś jednym z najpoważniejszych kandydatów do wylotu z tego forum.

Na koniec dobra rada: nie odpisuj na tego posta.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!

Awatar użytkownika
Emdegger
Kontakt:

Post autor: Emdegger » 30 kwie 2009, 21:59

Santosie, możesz za to spokojnie odpisać na mojego w temacie "Zmagania z językiem polskim", gdzie dałem Ci parę cennych wskazówek, jak powinieneś używać slangu, jeśli już musisz :D Jeżeli wdrożysz je w życie, to żaden dziennikarz nie będzie miał prawa pisać o bełkocie ;)

Aha, no i EOT oczywiście.
"Coś ci powiem chłopcze! Gdy będziesz wracał do domu dziś wieczór, a jakiś psychopata rzuci się na ciebie z garścią malin, nie przyłaź mi tutaj skomleć." - John Cleese

dzidek

Post autor: dzidek » 05 maja 2009, 22:35

Odnośnie 504 to myślę, że wstawianie zakazów taborowych na tę linię jest zbyt daleko idącym posunięciem. Prawda jest taka, że Neoplany czy SU15 są przepełnione ale tylko w porannym szczycie z Ursynowa -> Galeria Mokotów i z Zawiszy -> Novotel. W pozostałych godzinach autobusy 15 metrowe w zupełności wystarczają a dłuższe pojazdy poprostu się marnują. Myślę, że zdecydowanie korzystniej byłoby zdjąć zakaz z jednoczesną poprawą rozkładu poprzez wpisanie wtyczek aby 504 w szczycie kursowało co 10 min. W pozostałych godzinach bez zmian.

Awatar użytkownika
pawcio

Post autor: pawcio » 05 maja 2009, 22:37

dzidek pisze:Myślę, że zdecydowanie korzystniej byłoby zdjąć zakaz z jednoczesną poprawą rozkładu poprzez wpisanie wtyczek aby 504 w szczycie kursowało co 10 min. W pozostałych godzinach bez zmian.
Ty się ódł, by te wtyczki gdzieś nie zaginęły, a nie chcesz je wpisywać w rozkłąd. =P~
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem

dzidek

Post autor: dzidek » 05 maja 2009, 22:44

pawcio pisze:
dzidek pisze:Myślę, że zdecydowanie korzystniej byłoby zdjąć zakaz z jednoczesną poprawą rozkładu poprzez wpisanie wtyczek aby 504 w szczycie kursowało co 10 min. W pozostałych godzinach bez zmian.
Ty się ódł, by te wtyczki gdzieś nie zaginęły, a nie chcesz je wpisywać w rozkłąd. =P~
Fakt, że w ostatnim czasie wtyczki są bardzo pożądane ale wpisanie ich w rozkład 504 w pewnym sensie zapewniłoby na stałe lepszą częstotliwość linii ;) Ale to już innym forumowiczom z Ursynowa powinno bardziej zależeć na tym a nie mnie ;)

Awatar użytkownika
Lukasz436
Kontakt:

Post autor: Lukasz436 » 05 maja 2009, 22:48

dzidek pisze:
pawcio pisze:Ty się ódł, by te wtyczki gdzieś nie zaginęły, a nie chcesz je wpisywać w rozkłąd. =P~
Fakt, że w ostatnim czasie wtyczki są bardzo pożądane ale wpisanie ich w rozkład 504 w pewnym sensie zapewniłoby na stałe lepszą częstotliwość linii ;) Ale to już innym forumowiczom z Ursynowa powinno bardziej zależeć na tym a nie mnie ;)
I co ja mam powiedzieć... Na tym mi bardzo zależy, na pewno nie śpię w tym temacie. Tylko pytanie co ja mogę zdziałać. Dzidek oczywiście dobrze pisze. Rano w 504 jest Kongo, popołudniu źle już nie jest. O 504 nie chce już pisać bo później każdy piszę że już wie o tej sytuacji itp. Itp. Itp….

Zablokowany