Jest dla kierowcy.BJ.2052 pisze:W SU15 nie ma klimy dla nikogo
O grzaniu i niegrzaniu
http://www.przegubowiec.com/galeria/dis ... 270&pos=79jacek pisze:No patrz, a taki znawca z niego5280 pisze: Co gdzie??? normalnie w kabinie!
Spójrz na tył autobusu to na dachu to klima
5280
Instrukcja kierowcy autobusu Solaris Urbino 15 pisze:18.5 Klimatyzacja
Autobus URBINO 15 wyposażono w klimatyzację miejsca kierowcy firmy Thermo King.
(...)
Układ zabezpieczony jest przed uszkodzeniem przez zainstalowany w układzie chłodniczym presostat (zabezpieczenie ciśnieniowe), które umieszczone jest przy chemicznym filtrze klimatyzacji znajdującym się w kanale powietrznym przed komorą silnika na przewodzie wysokiego ciśnienia.
5280 pisze:Co gdzie??? normalnie w kabinie!
Nie łap się za główkę.5280 pisze:Spójrz na tył autobusu to na dachu to klima
Po prostu nie wiedziałem i tyle
Widzę, że przyjąłeś postawę swojego nowego kolegi - jak nie masz nic ciekawego do napisania, to i tak napiszesz.jacek pisze:No patrz, a taki znawca z niego
Tak, nawet dziś równo 20 lat temu.metron pisze:Nie wiem czy zauważyłeś ale siemiężna epoka sierpa i młota skończyła się dobrych kilka lat temu.Ta epoka powoli przemija, ludziom otworzyły się oczy i zobaczyli że można zyć lepiej
Zresztą sam powinieneś wiedzieć że inaczej w upał jedzie się Ikarusem z olbrzymimi oknami a inaczej gorącą puszką z mikroskopijnymi okienkami w którym ma DZIAŁAĆ a często nie działa klima
- MeWa
- Cukiereczek
nie można stosować odpowiedzialności zbiorowej, no chyba, że twierdzisz, że większość pasażerów to bydło...levar pisze:Nie jestem zwolennikiem komunikacji poprzedniego ustroju. KM powinna być dla ludzi, ale najpierw należałoby nauczyć tych ludzi KULTURY. Jeśli ludzie nie byliby bydłem, to zaręczam, że i kierowcom lepiej by się pracowało i byliby milsi dla pasażerów.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Bo nie wiedząjgas pisze:Coś chyba słaba ta klimatyzacja kabiny, bo wielu kiermanów stosuje latem zimny łokieć/zimną rękę
[ Dodano: |8 Maj 2009|, 2009 01:28 ]
Może nie większość, ale bydło daje się bardziej we znaki i zasłania cicho siedzących, kulturalnych pasażerów...MeWa pisze:no chyba, że twierdzisz, że większość pasażerów to bydło...