Autobusy testowane w Warszawie
Kolega był na ostrej i potwierdził że to http://www.phototrans.eu/15,141747,21.html .
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009 
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
Właśnie, ponoć jest biały. Dziś z kumplem sprzeczałem się, że nie. On na upartego, że biały... Naklejają na niego naklejkę z linią 111 to żaden inny. Po drugie kumpel gadał z kierowcą, który będzie szkolił naszych orłów z Ostrej. 
Skoro gadał i stał tuż przy tym wozie to może istotnie biały.
Ponoć w zimie będzie ciepło w kabinie bo "kaloryferek" jest. Ale, ale... nawiewy od klimy ma na górze jak w Jelczydłach.
Skoro gadał i stał tuż przy tym wozie to może istotnie biały.
Ponoć w zimie będzie ciepło w kabinie bo "kaloryferek" jest. Ale, ale... nawiewy od klimy ma na górze jak w Jelczydłach.
Moje spostrzeżenia:
- za drugimi drzwiami za wysoka linia okien dla dwóch rzędów siedzeń
- silnik jak silnik wyje jak każdy inny, ale to nie powinno być narzekań
- "cudowny" dzwonek po naciśnięciu STOP. Rano jeszcze działał, trzy godziny później już nie. Wkurzający...
- nie wiedzieć czemu autobus pachniał... mydłem.
- za drugimi drzwiami za wysoka linia okien dla dwóch rzędów siedzeń
- silnik jak silnik wyje jak każdy inny, ale to nie powinno być narzekań
- "cudowny" dzwonek po naciśnięciu STOP. Rano jeszcze działał, trzy godziny później już nie. Wkurzający...
- nie wiedzieć czemu autobus pachniał... mydłem.
Jak ja jechałem nic niczym nie pachniało. Może mam katar.jajcys pisze:- nie wiedzieć czemu autobus pachniał... mydłem.
Ostatnie MPK to było MPK Lublin w styczniu. Już by wywietrzało.jajcys pisze:szybkie mycie tapicerki po poprzednim MPK?
-
bartoni722
- Solaris U10