Prędzej to 212 w tym wypadku będzie co 30/30/30mariow pisze:mam nadzieje że 390 będzie na 30/30/-/- na krótkich wozach bo nie widzę miejsca na WZ na coś takiego. dodatkowo pojedzie przez Żabę i Szwedzką
Remont Trasy W-Z - zmiany autobusowe
Moderator: Wiliam
Wiesz, będę złośliwy, ale czemu mieszkańcy Targówka Mieszkaniowego muszą robić taki myk, a takie Bródno ma bezpośrednio do metra 1, 41, 114 i 500, a nawet bardziej odległa Zielona Białołęka w postaci 132 i 527...a po ch...olerę to w ogóle? nie mozna podjechac 160,162,517 i przesiąść się nawet na Piotra Skargi na 190 kursujące co 5 min????
Może miałoby sens puszczenie 160 trasą WZ do Bankowego, i dalej przez Marszałkowsą - Królewską - pl. Grzybowski do DWC. Ci, którzy nie mogą odżałować 410, mieliby bezpośredni dojazd do metra Ratusz-Arsrenał, a przy okazji dojazd z Targówka do DWC byłby szybszy niz obecnym 160, czy też 517, które w tej sytuacji możnaby ściąć
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jest, tylko trzeba wyjechać z trampasa tuż za tunelem i odstać swoje z autami...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Sławku, nie chcę ja być złośliwy, ale naprawdę tylko totalny głupiec nie rozumie że lepiej mieć przesiadkę z czestego do czestego niż rzadkie bezpośrednieSławekM pisze:Wiesz, będę złośliwy, ale czemu mieszkańcy Targówka Mieszkaniowego muszą robić taki myk, a takie Bródno ma bezpośrednio do metra 1, 41, 114 i 500, a nawet bardziej odległa Zielona Białołęka w postaci 132 i 527...
PURA VIDA!
Może by 160 faktycznie puścić WZ, tyle że tylko do Bankowego z prawoskrętem w Andersa i oberkiem przez Zamenhoffa, z minimalnym postojem wyrównawczym.pietia pisze:Może miałoby sens puszczenie 160 trasą WZ do Bankowego, i dalej przez Marszałkowsą - Królewską - pl. Grzybowski do DWC. Ci, którzy nie mogą odżałować 410, mieliby bezpośredni dojazd do metra Ratusz-Arsrenał, a przy okazji dojazd z Targówka do DWC byłby szybszy niz obecnym 160, czy też 517, które w tej sytuacji możnaby ściąć
Nie, z Targówka na Rakowiec.Bastian pisze:512 z Targówka na Okopową?Łukasz pisze:A nie do Okopowej po prostu? To powinno być 512...
[ Dodano: |1 Wrz 2009|, 2009 12:10 ]
Wystarczy wyjechać z neigo prosto na pas do skrętu w lewo przy samym Ratuszu.Glonojad pisze:Jest, tylko trzeba wyjechać z trampasa tuż za tunelem i odstać swoje z autami...
Problem jest w drugą stronę afair, ale w drugą może jeździć przez JPII.
ŁK