To chyba oczywiste.Rosa pisze:wywalenie 520 wiązało się z pogorszeniem komunikacji dla mieszkańcow tamtych rejonów.
Mniej oczywiste, że wcześniej była ponad stan.
Moderator: Wiliam
To chyba oczywiste.Rosa pisze:wywalenie 520 wiązało się z pogorszeniem komunikacji dla mieszkańcow tamtych rejonów.
Niektóre taksówki są obsługiwane manami...Koszałek pisze:Taksówka to też samochód.
Ależ ten tłum pasażerów się w tym 521 męczy...Emdegger pisze:że dla przeciętnego pasażera z Wawra taki przejazd do Centrum stanowi atrakcyjniejszą ofertę niż 521 "f" nie mam wątpliwości
To jednak nie wolą "atrakcyjniejszej oferty" prywaciarza?Emdegger pisze:A i tak w Centrum 521 zbiera taką ilość ludu
Nabijają kabzę i prywaciarzowi i państwu, zobacz na wysokości Wawra ile rano te burakowozy mogą przewieźć ludzi, to jest często niemniej niż w 521.Bastian pisze:To jednak nie wolą "atrakcyjniejszej oferty" prywaciarza?Emdegger pisze:A i tak w Centrum 521 zbiera taką ilość ludu
Czy też może jest ona rzeczywiście atrakcyjniejsza, tylko pasażerowie o tym nie wiedzą?
Mam wrażenie, że usiłujesz udowodnić dwie przeciwstawne tezy
Nie da się w DS, bo od nie wiadomo już jakiego czasu jest problem z brygadami w DS..Emdegger pisze:Nabijają kabzę i prywaciarzowi i państwu, zobacz na wysokości Wawra ile rano te burakowozy mogą przewieźć ludzi, to jest często niemniej niż w 521.Bastian pisze: To jednak nie wolą "atrakcyjniejszej oferty" prywaciarza?
Czy też może jest ona rzeczywiście atrakcyjniejsza, tylko pasażerowie o tym nie wiedzą?
Mam wrażenie, że usiłujesz udowodnić dwie przeciwstawne tezy
Hm... a czy jest atrakcyjniejsza. Odpowiem pytaniem: a macie interwały dziesięciominutowe w 521 DS np.? Bo prywaciarz ma
Trzeba uściślić.drapka pisze:Nie można tak radykalnie ograniczać przestrzeni transportowi zbiorowemu, który jest jedyną alternatywą dla stojących w korkach samochodów.Andrzej pisze:
Nie można tak radykalnie ograniczać przestrzeni samochodom, które są jedyną alternatywą dla słabej komunikacji miejskiej.