Wg rozkładu "na dziś" do N11 nadal mogę wsiąść na przystanku
Co to za problem poprawić rozkłady, chociaż w internecie?
Moderator: Wiliam
To do zdjęcia (nie zmiany!) rozkładów ze strony internetowej potrzeba całej sekcji?pawcio pisze:Taki, że 3/4 sekcji rozkładów nie ma w pracy z powodu chorób, urlopów itp.
A żebyś wiedział.SławekM pisze:Heh, to tylko się cieszyć, że nowe są...
Zdejmiesz rozkłady całej linii? Odważne.MeWa pisze:To do zdjęcia (nie zmiany!) rozkładów ze strony internetowej potrzeba całej sekcji?
Nie mówię, że nie. Ja tylko tłumaczę, skąd to się bierze.MeWa pisze:Skąd osoba sprawdzająca rozkłąd może wiedzieć o tym, że przystanek, dla którego sprawdza aktualny rozkład nie istnieje? Przecież to nic innego jak dezinformacja...
Nie.Misiek997 pisze:To jest żart...
O 0:43 masz N85 z MIKOŁAJSKIEJ, jak się przejdziesz, to schudniesz i ci może ciśnienie opadnie i żyłka nie pęknie. A jak ci się nie chce, to o 0:44 jedziesz N01 do HYNKA i łapiesz tam o 0:53 N38 do centrum. Jak wolisz wcześniej, to o 0:28 masz N01 do CIEPŁOWNI WOLA, gdzie łapiesz o 0:44 N42 do centrum. Jak kto mądry, to myśli i szuka, jak kto głupi, to stoi i krzyczy.Misiek997 pisze:a teraz co? wyjdę z pracy 00:25 i co? następny 1:12
Dla mnie to żartNie.
to może być 0:41. Przemarsz od zajezdni do Mikołajskiej to ok 10 min. Czyli najpóźniej trzeba wyjść z zajezdni o 00:30 i zasuwać po 10 h biegiem by móc dojechac do domu...Bastian pisze:O 0:43 masz N85 z MIKOŁAJSKIEJ
Wara ode mnie i od mojego wyglądu (teraz powinieneś sobie wpierdzielić pkt za obrazę mnie)Bastian pisze:to schudniesz i ci może ciśnienie opadnie i żyłka nie pęknie.
Czy ty w ogóle wiesz co się dzieje z N01 w granicach czasowych 23:00 - do 01:00 ? Nie ma opcji by to było o czasie. Taki jest rozkład zapytaj Marcusa który nawet pierdyknął raport na to że N01 przyjeżdża średnio 10-15 min w plecy na MłocinyBastian pisze:A jak ci się nie chce, to o 0:44 jedziesz N01 do HYNKA i łapiesz tam o 0:53 N38 do centrum. Jak wolisz wcześniej, to o 0:28 masz N01 do CIEPŁOWNI WOLA, gdzie łapiesz o 0:44 N42 do centrum. Jak kto mądry, to myśli i szuka, jak kto głupi, to stoi i krzyczy.
Czy nazwanie to co zrobiliście to nie prawda?Bastian pisze:I jeszcze jedno - ostrzegam po raz ostatni: mam dość twojego chamstwa
To ostrzeżenie dostałem niewinnie bo inna osoba wogóle nie została ukarana która awanturę sprowokowała ale EOTBastian pisze:Poważne ostrzeżenie już miałeś i najwyraźniej niczego cię ono nie nauczyło
Nie widzę nic obraźliwego w tym co napisałem. Skoro ponad połowa pasażerów uważa że ZTM to banda debili to coś w tym musi być....Bastian pisze:Jeszcze jeden wyskok, a pożegnamy się na amen
kaaban pisze:Ty akurat jesteś z tych, co najbardziej się mądrzą tam, gdzie nie jeżdżą, czyli najgorsza opcja.
I niestety tak trzeba będzie zrobić...reserved pisze:Weź sobie samochód, po co liczyć na coraz gorszą komunikację.
Znowu pan g wszystko wiedzący. Akurat tutaj jest postulat o N35 które służy jako dowóz ludzi do pracy i z pracy...Glonojad pisze:Jest jeszcze jedna gorsza,, smarkateria żyjąca na garnuszku rodziców, której się wydaje, że wszyscy jeżdżą na trasie dom - szkoła (dodajmy: ich dom - ich szkoła) a brygady rosną na drzewach.
Widzę, że niezły przykład idzie "z góry" no brawo, brawo tym razem się żeś nieźle popisał.Bastian pisze:jak się przejdziesz, to schudniesz