Tylko że kolejne kombinowanie skończy się potrzebą dodawania kolejnych brygad na inne linie. Uważam że na ten moment nie ma takiej potrzeby.dzidek pisze:Tak samo jak nie ma potrzeby wysyłania na terenie Ursynowa na 136 nic dłuższego niż 12 metrowe autobusy. Natomiast na pozostałej trasie obecnie kursujące solówki to jest nieporozumienie dlatego dzięki skróceniu trasy udałoby się obsłużyć 136 samymi wozami wlkp.Lukasz436 pisze:Nie ma takiej potrzeby na ten moment.
136, 504, 505 i im podobne
Moderator: Wiliam
No dobra, a gdzie jest granica między "kolejnym kombinowaniem" a "korektą tras linii autobusowych w celu racjonalizacji wykorzystania taboru, która przyczyni się do zwiększenia komfortu podróżowania komunikacją miejską"?Lukasz436 pisze:Tylko że kolejne kombinowanie skończy się potrzebą dodawania kolejnych brygad na inne linie. Uważam że na ten moment nie ma takiej potrzeby.
Popatrz, jaka franca!
To jest dobre pytaniedrapka pisze:No dobra, a gdzie jest granica między "kolejnym kombinowaniem" a "korektą tras linii autobusowych w celu racjonalizacji wykorzystania taboru, która przyczyni się do zwiększenia komfortu podróżowania komunikacją miejską"?Lukasz436 pisze:Tylko że kolejne kombinowanie skończy się potrzebą dodawania kolejnych brygad na inne linie. Uważam że na ten moment nie ma takiej potrzeby.
Jak to, nie ma granicy, bo to to samo.drapka pisze:No dobra, a gdzie jest granica między "kolejnym kombinowaniem" a "korektą tras linii autobusowych w celu racjonalizacji wykorzystania taboru, która przyczyni się do zwiększenia komfortu podróżowania komunikacją miejską"?Lukasz436 pisze:Tylko że kolejne kombinowanie skończy się potrzebą dodawania kolejnych brygad na inne linie. Uważam że na ten moment nie ma takiej potrzeby.
ŁK
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Czy pracownicy, którzy nudzą się na P+R Połczyńska, też mają takie uprawnienia?Plesim pisze:Tak ale obsługa P+R może także wprowadzić SB.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Uprawnienia uprawnieniami, chyba za bardzo krańca nie mają
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
I właśnie do tego zmierzałem....
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-