TVN Warszawa
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
Wczoraj dużo miejsca w serwisie informacyjnym TVN Warszawa poświęcone było sytuacji w Ursusie. Dużo czczej gadaniny, ale to norma..., natomiast dwie sytuacje wzbudziły mój śmiech:
1. Jeden z reporterów sprawdzał sytuację w tunelu na Globusowej, a podpis podano - ul. Globusowa, Ursus (coś im się dzielnica pomyliła
).
2. Pokazano pewną parę (ponoć jeżdżącą codziennie 517 na Ochotę z Niedźwiadka), która szukała właśnie linii 517 na przystanku PKP Ursus 05, czyli tym na Kościuszki. Czyżby więc nie widzieli, że 517 jeździ przez Kościuszki, ale w stronę Spisaka i obsługuje przystanek Malinowa
To tyle uwag, może trochę czepialskich, ale denerwujących, gdyby chcieć poważnie traktować tę stację i jej programy.
1. Jeden z reporterów sprawdzał sytuację w tunelu na Globusowej, a podpis podano - ul. Globusowa, Ursus (coś im się dzielnica pomyliła
2. Pokazano pewną parę (ponoć jeżdżącą codziennie 517 na Ochotę z Niedźwiadka), która szukała właśnie linii 517 na przystanku PKP Ursus 05, czyli tym na Kościuszki. Czyżby więc nie widzieli, że 517 jeździ przez Kościuszki, ale w stronę Spisaka i obsługuje przystanek Malinowa
To tyle uwag, może trochę czepialskich, ale denerwujących, gdyby chcieć poważnie traktować tę stację i jej programy.
Pozdrawiam
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Nie spotkałem jeszcze w TVN Warszawa - a oglądam ich magazyny informacyjne dość regularnie - prawdziwie merytorycznego materiału o remoncie w Ursusie. Dodatkowo podpis pod filmem na temat budowy na ich stronie internetowej brzmi "Ok. 50 linii w okolicach Ursusa zmieniło swój rozkład" - na bogato 
Notabene drażni mnie ostatnio jeszcze jedna rzecz - nazywanie Trasy Łazienkowskiej po prostu Łazienkowską. Ostatnio np. informowali o wypadku na Wale pod mostem Poniatowskiego w kierunku ul. Łazienkowskiej
Co najciekawsze poziom braku profesjonalizmu tej stacji coraz bardziej leci na łeb na szyję
Notabene drażni mnie ostatnio jeszcze jedna rzecz - nazywanie Trasy Łazienkowskiej po prostu Łazienkowską. Ostatnio np. informowali o wypadku na Wale pod mostem Poniatowskiego w kierunku ul. Łazienkowskiej
Co najciekawsze poziom braku profesjonalizmu tej stacji coraz bardziej leci na łeb na szyję
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
R-11 Kleszczowa pisze:"Ok. 50 linii w okolicach Ursusa zmieniło swój rozkład"
Po prostu reklama i promowanie czegoś by tylko się sprzedało bierze górę nad merytoryką. Czego się spodziewać od stacji komercyjnej. Przynajmniej się starają.R-11 Kleszczowa pisze:Co najciekawsze poziom braku profesjonalizmu tej stacji coraz bardziej leci na łeb na szyję
-
bartoni722
-
bartoni722