Kącik porad komputerowych
Moderatorzy: Tyrystor, Szeregowy_Równoległy
- hafilip84
- Jego Gryząca Albumowość
Chcę usunąć linuxa z komputera dziewczyny. W tej chwili dysk jest podzielony na partycje:
Czy jeśli w tym momencie z poziomu płyty startowej windowsa spróbuję odpalić fixmbr, to naprawię, czy popsuję bardziej? Tzn czy zostanie wgrany działający obraz MBR i wszystkie partycje będą sprawne, czy też zostanie wgrany MBR z informacją o jednej partycji podstawowej zajmującej cały dysk?
- partycja podstawowa NTFS
- partycja rozszerzona
- dysk logiczny NTFS
- dysk logiczny ext3
- dysk logiczny swap
Czy jeśli w tym momencie z poziomu płyty startowej windowsa spróbuję odpalić fixmbr, to naprawię, czy popsuję bardziej? Tzn czy zostanie wgrany działający obraz MBR i wszystkie partycje będą sprawne, czy też zostanie wgrany MBR z informacją o jednej partycji podstawowej zajmującej cały dysk?
Może ktoś będzie mi w stanie pomóc 
Zainstalowałem Firefoxa 3.5.
Efekt? Co zamknę przeglądarkę to po każdym jej otwarciu jestem wylogowany ze wszystkich for i tego typu rzeczy.
S.O.S. !!!11
Zainstalowałem Firefoxa 3.5.
Efekt? Co zamknę przeglądarkę to po każdym jej otwarciu jestem wylogowany ze wszystkich for i tego typu rzeczy.
S.O.S. !!!11
Nic nie popsujesz, układ partycji zostanie taki sam (podstawowe + rozszerzone). Ale zawsze jest ryzyko, że może coś się wysypać.hafilip84 pisze:Czy jeśli w tym momencie z poziomu płyty startowej windowsa spróbuję odpalić fixmbr, to naprawię, czy popsuję bardziej? Tzn czy zostanie wgrany działający obraz MBR i wszystkie partycje będą sprawne, czy też zostanie wgrany MBR z informacją o jednej partycji podstawowej zajmującej cały dysk?
Zobacz czy ciasteczka nie są blokowane.Michał W. pisze:Efekt? Co zamknę przeglądarkę to po każdym jej otwarciu jestem wylogowany ze wszystkich for i tego typu rzeczy.
S.O.S. !!!11
Niestety z zakładce 'Prywatność' gdy zaznaczam, że FF 'będzie używał ustawień historii użytkownika' i klikam OK to zawsze ponownie zaglądając w historię mam zaznaczoną inną opcję 'FF będzie pamiętał historię'
Chyba w tym jest problem, dobrze myślę?
Chyba w tym jest problem, dobrze myślę?
- Bastian
- Sułtan Maroka
Widzę, iż dobrze, że wyszedŁem w porę... 
PS Wie może ktoś, jak zmusić komputer do pisania maŁego "Ł"
PS Wie może ktoś, jak zmusić komputer do pisania maŁego "Ł"
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow