[M1] Eksploatacja, frekwencja itp.
Moderator: JacekM
-
jaco
Daszki wiat przy wejściach do wind na pierwszych stacjach są w coraz bardziej opłakanym stanie. Dotyczy to zwłaszcza stacji Kabaty, gdzie daszek nad przy windzie visa a vi TESCO, jest totalnie zapuszczony i obrośnięty przez glony. Czy wielkim problemem jest raz do roku ustawić rusztowanie i porządnie wyszorować jakąś szczotką brudne pleksi ?
-
jaco
napisz w tej sprawie oficjalnego maila do MW i sprawa jest do załatwienia.Jak piszesz tu na farum takie rzeczy to raczej nikt z tym nic nie zrobi.Mozesz tez osobiscie pomeczyc dyżurnego stacji na ktorej stwierdziłes syf,zeby sporzadził notatke w tej sprawie i odpowiednim słuzbom zleca sie wykonanie prac pozadkowych.Tak to działa i to jest działka dyzurnego-jak Cie dyzurny oleje to mu powiedz ze napiszesz pismo do zarządu MW i bedziesz miał czyste daszki w tydzien na całej linii.rubeus pisze:Daszki wiat przy wejściach do wind na pierwszych stacjach są w coraz bardziej opłakanym stanie. Dotyczy to zwłaszcza stacji Kabaty, gdzie daszek nad przy windzie visa a vi TESCO, jest totalnie zapuszczony i obrośnięty przez glony. Czy wielkim problemem jest raz do roku ustawić rusztowanie i porządnie wyszorować jakąś szczotką brudne pleksi ?
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A kiedy urealnienie czasów przejazdu w szczycie i poza nim? 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- MeWa
- Cukiereczek
To jest tylko zakładany czas - wątpię, żeby się zmienił.
Problem występuje właściwie tylko w szczycie porannym w jednym kierunku, a poza tym mieszczą się w czasie. Opóźnienia nie są stałe, obecnie nie są tak nasilone. No i w żaden sposób nie rozwiąże to problemu wydłużonego czasu przejazdu względem tego, co było.
Problem występuje właściwie tylko w szczycie porannym w jednym kierunku, a poza tym mieszczą się w czasie. Opóźnienia nie są stałe, obecnie nie są tak nasilone. No i w żaden sposób nie rozwiąże to problemu wydłużonego czasu przejazdu względem tego, co było.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ale z kolei poza szczytem czas jest za długi. No, ale skoro metro jeździ bez rozkładu tylko "jak wyjdzie" oraz "jak sobie dyspozytor wymyśli", to właściwie nie jest to problem.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A potem metro dojeżdża 2 minuty przed czasem i jeszcze się tym w prasie chwali 
BTW, następstwo to nie jest rozkład jazdy nawet, jeśli się je tak nazwie. I żeby nie było - z mojej strony EOT, przepraszam, że skalałem mewie gniazdo swoimi niedorzecznymi posty
BTW, następstwo to nie jest rozkład jazdy nawet, jeśli się je tak nazwie. I żeby nie było - z mojej strony EOT, przepraszam, że skalałem mewie gniazdo swoimi niedorzecznymi posty
- MeWa
- Cukiereczek
W noc sylwestrową uruchomione zostaną dodatkowe pociągi:
- ze stacji A-7 w kierunku Młocin o godz. 0.30 i 1.30
- ze stacji A-18 w kierunku Kabat o godz. 0.30 i 1.30
Ich kursowanie utrzymane zostanie do godz. 3.00.
- ze stacji A-7 w kierunku Młocin o godz. 0.30 i 1.30
- ze stacji A-18 w kierunku Kabat o godz. 0.30 i 1.30
Ich kursowanie utrzymane zostanie do godz. 3.00.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"