Kolej Obwodowa

Moderator: JacekM

Awatar użytkownika
humptyangel
Kontakt:

Post autor: humptyangel » 03 gru 2009, 21:04

SKM chciała swego czasu tak jeździć na Gdańską i dalej nie pamiętam.
Co do prognoz to były robione przy wstępnym studium modernizacji WWK - robiło to CNTK. Teraz też będą robione, naczy się niedługo, ale nie mogę powiedzieć co i jak bo mnie wczoraj pani kolejarz zbeształa, że to super tajne przez poufne. Co do studium CNTK - mam nadzieje, że po papierowej przeprawie z PLK i przytaczaniu orzeczeń SKO w końcu je opublikujemy. Tylko problem jest w tym, iż raczej nie dostaniemy plików VER.

Za Jarkiem powiem - popieram!
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu jego napisania:)
Obrazek
SISKOM - Stowarzyszenie Integracji Stołecznej Komunikacji

Awatar użytkownika
malyniak

Post autor: malyniak » 04 gru 2009, 1:54

del

istvanek

Post autor: istvanek » 04 gru 2009, 21:24

malyniak pisze:statnio rozstrzygnięto przetarg na dostarczenie na wydział takiego czegoś: "VISUM PrT+PuT Expert rozmiar E (dla 600 rejonów, 4000 wezłów, 12 000 odcinków)" za 86 620 zł. Generalnie będę się musiał przejść do kogoś z zakładu SRD i rozpytać czy mnie w ogóle tam wpuszczą Bo wśród wykładowców z mojej specjalizacji (LTK) to raczej nikt nie ma pojęcia o takich rzeczach, pomimo że co roku powstają prace o obsłudze jakiegoś odcinka, tylko że potoki pasażerów się tam bierze z sufitu, tak żeby pasowały do całej reszty
Są w ogóle do tego Visuma jakieś podręczniki czy inne tutoriale? Bo może to się trzeba uczyć latami żeby to obsłużyć, a ja się porywam z motyką na słońce?
Czyli wersję "light" warszawskiego WBRa raczej da się wczytać (niecałe 400 rejonów). Wersja pełna nie wejdzie (800 rejonów). Jest instrukcja obsługi programu - coś w rodzaju helpa - po angielsku i 1920 stron.

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 23 gru 2009, 8:44

Glonojad pisze:A dalej (to już chyba mój pomysł) wpiąć ten tramwaj w trasę Krasińskiego...
Oj, o to też się upomnę :P Jak już być wizjonerem, to na całego :D
Honi soit qui mal y pense... Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow

Awatar użytkownika
Glonojad
Dark Lord of The Plonk

Post autor: Glonojad » 23 gru 2009, 21:39

A może, bo ten pomysł nie przewiduwał możliwości wjazdu z Wolskiej, więc gdzieś ten tramwaj było trzeba wpiąć. :-k
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.

ODPOWIEDZ