SKM w Warszawie
Moderator: JacekM
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Pewnie własne kursy rozrzedzą.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
kebe
Ale to robią i KMy i SKM... Jedni i drudzy mają problemy z taborem, a mimo to uruchamiają nowe połączenia, ścinając dwukible. Jednak wynajmowanie składów przez spółkę, która ma problemy taborowe, jest nielogiczne i kompletnie głupie.  ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
Te same zapewnienia słyszymy po raz któryś. Wierzyć w to?
Można wierzyć, bo do tego czasu KM będą miały pewnie łącznie 3 składe z leasingu z Mińska, czyli minimalny plus (do tego okres wiosenny - mniej awarii).
Jeżeli te "nowości" by w miarę jeździły, a nie stały, to nie miałbym nic przeciwko, żeby do SKM powędrowały jakieś 3 plastiki z Tłuszcza czy Sochaczewa. Jednakże owe nowości póki co kiepsko jeżdżą, więc z takiej pożyczki dla SKM byłbym trochę niezadowolony...
Niech najpierw SKM się zatroszczy o jakąś bazę techiczną dla swoich trupów, bo takie sytuacje jak dzisiejsza z taborem są niedopuszczalne. I jakieś kwiatki w stylu 19We mało dadzą, jak dalej tak to będzie jeździć.
Można wierzyć, bo do tego czasu KM będą miały pewnie łącznie 3 składe z leasingu z Mińska, czyli minimalny plus (do tego okres wiosenny - mniej awarii).
Jeżeli te "nowości" by w miarę jeździły, a nie stały, to nie miałbym nic przeciwko, żeby do SKM powędrowały jakieś 3 plastiki z Tłuszcza czy Sochaczewa. Jednakże owe nowości póki co kiepsko jeżdżą, więc z takiej pożyczki dla SKM byłbym trochę niezadowolony...
Niech najpierw SKM się zatroszczy o jakąś bazę techiczną dla swoich trupów, bo takie sytuacje jak dzisiejsza z taborem są niedopuszczalne. I jakieś kwiatki w stylu 19We mało dadzą, jak dalej tak to będzie jeździć.
Od marca mają wyciąć Sierpc. Autobusy puszczą na Ostrołękę i będzie trochę wolnego taboru.przewoz pisze:Można wierzyć, bo do tego czasu KM będą miały pewnie łącznie 3 składe z leasingu z Mińska, czyli minimalny plus (do tego okres wiosenny - mniej awarii).
- humptyangel
- Kontakt:
Mnie najbardziej intryguje jedna kwestia - czemu nie wzmocnić S-2 na tip top (co limituje układ torowy Sulejówka Miłosny). Tworzy się kolejne kolejowe dyliżanse z częstotliwością 30 min. Co do szopy - był pomysł aby Ratusz wespół z Marszałkiem zbudowali szopę, ale się panowie popsztykali i nic.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu jego napisania:)
SISKOM - Stowarzyszenie Integracji Stołecznej Komunikacji
SISKOM - Stowarzyszenie Integracji Stołecznej Komunikacji
Wybory się zbliżają i pewnie warto się pokazać. Nawet jakby ten dyliżans miałby jeździć co godzinęhumptyangel pisze:Tworzy się kolejne kolejowe dyliżanse z częstotliwością 30 min.
Właśnie wczoraj zauważyłem, że dalej Flirty są mylone z SKMkami (jeden odwołany obieg SKM i ludzie z jednorazowymi pakowali się w pierwsze co podjechało).
Potem jadę zwykłym EN57 i ludzie telefonują, że kolejka to coś opóźniona, ale wsiedli do jakiegoś zwykłego pociągu. Mniej więcxej jakbym na linii WKD mieszkał