Objazdy tramwajowe 2010
Moderator: Wiliam
A co z tym skrętem jest nie tak, że jest "nielegalny"? Bo ja jako pasażer tego niestety zrozumieć nie mogę... Tory są, zwrotnice są, to czego jeszcze jęczą, te darmozjady-związkowcy.Paweł D. pisze:Afera ze skrętem jest od dawna, tylko, że teraz to była by większa ekwilibrystykaJarek pisze:Ja sądzę, że to przez związkowców i jutrzejsze spotkanie.Narobili szumu i ZTM zmienił trasę 41 z dnia na dzień, by nielegalnie nie skręcała na skrzyżowaniu Andersa/Stawki. To tak zostanie.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jeśli na skrzyżowaniu dla samochodów masz sygnalizator strzałkowy ze strzałką na wprost, a lewoskrętu nie masz wcale zaznaczonego, to nawet, jeśli nie ma zakazu, manewr ten jest nielegalny. Tu jest sytuacja podobna. Ten skręt nie jest niemożliwy, on po prostu nigdy nie dostaje zielonego światła.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No dobrze, to jak dzisiaj to 41 jeździło? Zapodziało się gdzieś na Wolę albo Mokotów biedactwo?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No to może je motorowi też przeczytali...
- Bastian
- Sułtan Maroka
Gdzie pętla, to wiadomo. Pytanie było, co ze składami wyjeżdżającymi z R-4... (choć nie do końca je rozumiem - przecież mogły po prostu się włączyć na pl. Grunwaldzkim?
).
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Zaraz, czego nie rozumiesz, własnego pytania?Bastian pisze:Gdzie pętla, to wiadomo. Pytanie było, co ze składami wyjeżdżającymi z R-4... (choć nie do końca je rozumiem - przecież mogły po prostu się włączyć na pl. Grunwaldzkim?).
Bo jeśli mojego, to wynika ono z faktu, że na stronie www wciąż nie ma aktualnego rozkładu jazdy, w związku z czym powątpiewam, że dostały go zajezdnie.