No i co? W uchwale Rady Miasta ani słóweczka, że nie dotyczy. Powyżej widzę tylko interpretację tej uchwały, wg mnie błędną.Paweł D. pisze:http://www.ztm.waw.pl/aktualnosci.php?i=187&c=100&l=1MichalJ pisze:Zgodnie z tym zapisem, każde rozszerzenie przez ZTM/miasto grupy osób uprawnionych do bezpłatnego przejazdu przenosi się na KM i WKD na obszarze działania wspólnego biletu.
Bilety, kontrole, taryfa
Moderator: JacekM
Od momentu, gdy ta "obca firma" podpisała umowę o wspólnym bilecie.Paweł D. pisze:Błędną? A od kiedy Rada m. st. Warszawy może nakazać obcej firmie wozić za darmo pasażerów?MichalJ pisze:No i co? W uchwale Rady Miasta ani słóweczka, że nie dotyczy. Powyżej widzę tylko interpretację tej uchwały, wg mnie błędną.
-
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
W wozach też wisiały. Nawet dwujęzyczne.Paweł D. pisze:Ja też się zastanawiam po co wydawać kasę na kartkę na każdym słupku zamiast powiesić je w wozach (..).
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A nawet MAGDA o tym dukała, dociśnięta .
Szkoda tylko, że 2 linijki informacyjnej nie wykorzystano dla informacji o zwiększonej częstotliwości tramwajów i zmianach trasy (w przypadku SIP dotyczyło to co prawda jedynie 35).
Szkoda tylko, że 2 linijki informacyjnej nie wykorzystano dla informacji o zwiększonej częstotliwości tramwajów i zmianach trasy (w przypadku SIP dotyczyło to co prawda jedynie 35).
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
To mnie przyznam szczerze pozytywnie zszokowało jak zobaczyłem.Glonojad pisze:Nawet dwujęzyczne.
Chociaż dobrze, że kartki wisiały też na przystankach, bo wiele osób tych co jeździ to ma to gdzieś bo i tak ma karty miejskie, a tu chodzi o to, żeby przekonać tych, co nie jeżdżą na co dzień np. komunikacją.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Pasażerów było w większości kursów tylu, że właściwie mógł ich osobiście prowadzący informować... jedno 7 trafiłem tłocznawe. Jedno.