Zależy w które miejsce Wołoskiej? Dojazd pod Galerię i stamtąd 117, 136, 138 lub 182.Wolfchen pisze:Dostanie się z pętli Służewiec, na ciąg Wołoskiej oznacza obecnie dwie przesiadki.
Objazdy tramwajowe 2010
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Była dyskusja już na ten temat. O ile pamiętam, nikt nie wyjaśnił mi, dlaczego Z po trasie 44 byłoby złe...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Szpital.Paweł D. pisze:Zależy w które miejsce Wołoskiej?
O ile wiem, to linie Z są liniami zastępczymi, więc w tym przypadku linia powinna biec równolegle do nieczynnej linii tramwajowej, a więc nie jechać prosto w al. Lotników, tylko skręcić w lewo, w Wołoską, umożliwiając bezpośredni dojazd do skróconej linii tramwajowej... Tylko po co nazywać linią "zastępczą" Z17, skoro ona nic nie zastępuje (no, dobra, zastępuje tramwaj na odcinku TAŚMOWA - RZYMOWSKIEGO)? De facto linią zastępczą dla ulicy Rzymowskiego jest wspomniana linia... 182Paweł D. pisze:Dojazd pod Galerię i stamtąd 117, 136, 138 lub 182.
Pomijam to, że Z17 jeździ ultraczęsto i niezbyt zapełnione
Chyba tylko dlatego, że nie dowoziłoby ludzi ze Służewca wprost do metra, po możliwie najkrótszej drodze.Glonojad pisze:O ile pamiętam, nikt nie wyjaśnił mi, dlaczego Z po trasie 44 byłoby złe...
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Dowiozłoby tak, jak dowoził tramwaj (jednocześnie dając przesiadkę na urżnięte 17 i 18
), natomiast dowóz po najkrótszej drodze byłby możliwy tymi samymi liniami, co zawsze.
), natomiast dowóz po najkrótszej drodze byłby możliwy tymi samymi liniami, co zawsze.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ja nie sądzę, by to była świadoma polityka uwalania. Raczej brak świadomej polityki promocji, plus różne "orły" w różnych miejscach mające swoje różne widzimisię.
- fik
- Naczelne Chamidło
Na pewno bardziej niż 182.Wolfchen pisze:Pomijam to, że Z17 jeździ ultraczęsto i niezbyt zapełnione
A jak wypada porównanie frekwencji na obu uchach Z44?Wolfchen pisze: Jednak nie da się ukryć, że al. Lotników ma obecnie w promocji miejsca leżące w autobusach
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Jest o wiele bardziej przewidywalne, jednak 182 zapewnia dojazd do Woronicza - stąd też w ogóle wspominam o tej linii.fik pisze:Na pewno bardziej niż 182.
Na al. Lotników w kierunku Wilanowskiej wsiadają raczej przypadkowi pasażerowie. Na Wołoskiej zapełnienie na poziomie siedzących + luźno stojących. Jak dalej - nie wiem.fik pisze:A jak wypada porównanie frekwencji na obu uchach Z44?
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 | 36 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
czy ktoś zna rozkłąd tych brygad na 1 Żerań Wschodni Plac Narutowicza
Bartosz Adamski
W związku z powtarzającą się wielokrotnie krytyką użytkowników dotyczacą gramatyki i ortografii Twoich postów proszę o korzystanie z dowolnej formy sprawdzania pisowni przed wysłaniem postu. Junior-admin i użytkownik hafilip84
W związku z powtarzającą się wielokrotnie krytyką użytkowników dotyczacą gramatyki i ortografii Twoich postów proszę o korzystanie z dowolnej formy sprawdzania pisowni przed wysłaniem postu. Junior-admin i użytkownik hafilip84
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
No właśnie.
Ja rozumiem, że dziecię to niechciane, z nierządu poczęte, ale kochać je trzeba, karmić i wychować.
Więc może jednak wpisałoby się je w rozkład, co?
Ja rozumiem, że dziecię to niechciane, z nierządu poczęte, ale kochać je trzeba, karmić i wychować.
Więc może jednak wpisałoby się je w rozkład, co?
-
Domino2001
Dzisiaj około 6:50 widziana jedynka na wyjeździe z zajezdni Mokotów w kierunku Rakowieckiej. Dechy kserowane jak na zetkach Żerań Wschodni - Pl. Narutowicza. Tylko brygadówki nie dojrzałem.bart235 pisze:czy ktoś zna rozkłąd tych brygad na 1 Żerań Wschodni Plac Narutowicza
Najczęściej jeżdżę liniami: M1, 179, 185, 195, 209, 503, 737.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
To byłoby to. Też takie dechy widziałem, brygada na 90% 03x