wawkom pomógł. nie w taki sposób jak prosiłem, ale mobilizujące podniesienie ciśnienia też uważam za pomoc. topik do kasacji
Za granicÄ za 600zĹ
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
dobra, widzę, że pier****ie już takie smęty, iż podniosło mi się ciśnienie, co przy poprawie humoru po wyspaniu się spowodowało, że topik można zamknąć, bo biorę się do roboty
wawkom pomógł. nie w taki sposób jak prosiłem, ale mobilizujące podniesienie ciśnienia też uważam za pomoc. topik do kasacji
- Bastian
- Sułtan Maroka
Pytałeś o pomysły, czy też chciałeś dostać na tacy program z rezerwacjami i biletami?Michał W. pisze:dobra, widzę, że pier****ie już takie smęty, iż podniosło mi się ciśnienie
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
jak by najpierw przeczytał, zamiast się wypowiadać, to by wiedziałBastian pisze:Pytałeś o pomysły, czy też chciałeś dostać na tacy program z rezerwacjami i biletami?(...)
sam mam kilka wycieczek z marszrutkami, noclegami i kosztorysem, ale tam nie pojadę... bo mam to wszystko właśnie dlatego, że już tam byłem. o!