Za granicę za 600zł

Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy

Awatar użytkownika
Michał W.
Kontakt:

Post autor: Michał W. » 07 sie 2010, 11:13

dobra, widzę, że pier****ie już takie smęty, iż podniosło mi się ciśnienie, co przy poprawie humoru po wyspaniu się spowodowało, że topik można zamknąć, bo biorę się do roboty
wawkom pomógł. nie w taki sposób jak prosiłem, ale mobilizujące podniesienie ciśnienia też uważam za pomoc. topik do kasacji :D
after da równik

www.fotokolej.waw.pl

Awatar użytkownika
Bastian
Sułtan Maroka

Post autor: Bastian » 07 sie 2010, 12:30

Michał W. pisze:dobra, widzę, że pier****ie już takie smęty, iż podniosło mi się ciśnienie
Pytałeś o pomysły, czy też chciałeś dostać na tacy program z rezerwacjami i biletami? :twisted: Nawet, jeśli nie zostałeś usatysfakcjonowany, daruj sobie takie komentarze, niesympatyczny człowieku :roll:
Honi soit qui mal y pense... Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow

Awatar użytkownika
Michał W.
Kontakt:

Post autor: Michał W. » 07 sie 2010, 13:17

Bastian pisze:Pytałeś o pomysły, czy też chciałeś dostać na tacy program z rezerwacjami i biletami? :twisted: (...)
jak by najpierw przeczytał, zamiast się wypowiadać, to by wiedział
sam mam kilka wycieczek z marszrutkami, noclegami i kosztorysem, ale tam nie pojadę... bo mam to wszystko właśnie dlatego, że już tam byłem. o!
after da równik

www.fotokolej.waw.pl

Awatar użytkownika
Delfino
Kontakt:

Post autor: Delfino » 09 sie 2010, 0:44

Michał W. pisze:samochód szlag trafił, impreza odwołana
topik do zamknięcia
Skoro masz trochę wolnej gotówki, to może chcesz się przelecieć samolotem i może nawet trochę popilotować? ;)

ODPOWIEDZ