Nie. W lewym górnym rogu przedniej szyby, albo w przyszłości w klapie na mundurze.MC pisze:Każdy kierowca powinien mieć w zanadrzu obrazek z Jej Majestatem...
Kierowca MZA a majestat Prezydenta Warszawy
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Wystąpił również pan z Mobilisu, gdzie nie ma obowiązku noszenia krawata, dozwolone są krótkie spodnie i klapki, a jedynym wymogiem jest błękitna koszula. Muszę napisać list do Pani Prezydent, przepraszając i błagając o wybaczenie, bo od początku lata regularnie urągam jej majestatowi. Swoją drogą szkoda, że dziennikarz nie pociągnął tematu majestatu. Mógłby się majestat, albo ktoś z jego biura, wypowiedzieć.
Dobrze jest, jak 1/10 z tych wozów ma tą tzw. klimatyzację sprawną...Desert pisze:Ikarusy Serii 57xx mają Klime, Kilka sztuk odkurzaczy również, Wszystkie U15 i Wszystkie MANy, Neognioty włącznie, U12 + U18 również więc troche tego jest
Oto kolejny dowód na to, jak MZA traktuje swoich pracowników. A wypowiedzi tego pajaca Ślubowskiego to jest skandal i kpina zarówno z kierowców, jak i ludzi oglądających w TV jak on próbuje sklecić jedno poprawne zdanie po polsku. Powinno się go wywalić natychmiast na zbity pysk, bo to co on wyprawia to nawet już nie jest choć trochę śmieszne... I on ma jeszcze czelność nazywania siebie "dziennikarzem"
A najlepiej to żeby w kwestii tego majestatu dodali jeszcze obowiązkowe czapki uszanki na lato - koniecznie z wizerunkiem pani prezydentowej!
117 119 130 138 167 168 174 210 318 504 N36 N37
Zmienianie komunikacji miejskiej należy zacząć od zmieniania ZTMu.
Zmienianie komunikacji miejskiej należy zacząć od zmieniania ZTMu.