na 6-09 cały czas przewidziana jest likwidacja linii Z-7marko80 pisze:czy ktoś kompetentny i mający wiedze na nastepujacy temat mógłby sie wypowiedziec w sprawie tramwajów na popiełuszki, ZTM hucznie ogłosił 3 tygodnie temu ze tramwaje wrócą tam 6 września po wybudowaniu jednotoru na skrzyzowaniu krasinskiego/popiełuszki, Czy ktoś moze wie czy ten termin zostanie dotrzymany? Bo na tym skrzyzowaniu nic sie nie dzieje i nie ma zadnych nowych komunikatów czy przywrócenie ruchu tramwajowego 6 wrzesnia tam w ogole jest aktualne czy nie?
Objazdy tramwajowe 2010
Moderator: Wiliam
-
NR
- (tygrys)
Wczoraj na torowisku przy wiadomym skrzyżowaniu pojawiły się zwrotnice, nowe słupy itp.NR pisze:na 6-09 cały czas przewidziana jest likwidacja linii Z-7marko80 pisze:czy ktoś kompetentny i mający wiedze na nastepujacy temat mógłby sie wypowiedziec w sprawie tramwajów na popiełuszki, ZTM hucznie ogłosił 3 tygodnie temu ze tramwaje wrócą tam 6 września po wybudowaniu jednotoru na skrzyzowaniu krasinskiego/popiełuszki, Czy ktoś moze wie czy ten termin zostanie dotrzymany? Bo na tym skrzyzowaniu nic sie nie dzieje i nie ma zadnych nowych komunikatów czy przywrócenie ruchu tramwajowego 6 wrzesnia tam w ogole jest aktualne czy nie?
Dla mnie komora na Stołecznej może się zapaść w cholerę (czego jej życzę) teraz za pomocą Z7 Marymoncka i Słowackiego ma wreszcie ludzką komunikację.
17 do Twardowskiej przy 2-3 zatrzymaniach dziennie na trasie jest jednym wielkim gównem tym bardziej że przy AWF autobusy wieczorem odjeżdżają stadem o tej samej godzinie.
17 do Twardowskiej przy 2-3 zatrzymaniach dziennie na trasie jest jednym wielkim gównem tym bardziej że przy AWF autobusy wieczorem odjeżdżają stadem o tej samej godzinie.
tatra
Kłania sie strategia komunikacyjna miasta, silna 17 i brak dubli szyny. Juz o tym wspominałem ze jezeli chcesz zeby to sie zmieniło to zagłosuj w wyborach samorządowych na jednego z kandydatów którego nazwiska nie wymienia, on ma rewolucyjne pomysły w sprawie komunikacji tramwajowej mianowicie chce ja zlikwidowac i wprowadzic fory dla kierowców i wiecej linii autobusowych. Ja jednak na niego nie zagłosuje, bo mimo iz jestem przeciwnikiem zastepowaniu autobusów tramwajami to jednak nie popieram likwidacji tramwajów w warszawie, sa one tak samo potrzebne jak autobusy czy metro. Natomiast realizaowana strategia tzw proekologiczna przez miasto stawiajaca głownie na trasport szynowy to inna sprawa. Jezeli miasto dalej ja bedzie realizowac nie ma szans na zadna jak to nazwałes ludzką komunikacje autobusową na słowackiego, popiełuszki czy marymonckiej są tramwaje i metro i to wg załozen miasta musi wystarczyc.tatra pisze:Dla mnie komora na Stołecznej może się zapaść w cholerę (czego jej życzę) teraz za pomocą Z7 Marymoncka i Słowackiego ma wreszcie ludzką komunikację.
-
bartoni722
Plan na wrzesień jakoś o tym nie świadczy. Jeszcze trochę jego zwiększenia i TW wróci do NG wagonów 13N.pawcio pisze:Kilometry w tym roku trzeba zbijać.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.