Autobusy testowane w Warszawie
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Przód nie jest IMHO taki zły.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Już zostały podane w stosownym temacieMC pisze:Poda ktoś godziny br. 2/150?
Pracuję na Redutowej 1,5 roku. Nie pamiętam czy już w tym roku czy jeszcze w zeszłym , było spotkanie załogi z p.Magierskim , gdzie mówiło się że Redutowa właśnie ma być zajezdnią z pojazdami zasilanymi CNG. Jako jeden z powodów podawano bliskość stacji CNG w gazowni na Kasprzaka (stacja jest od Prądzyńskiego) , w przypadkach awaryjnych pojazdy mogły by się tankować tam , gydyby z jakiejś przyczyn nie mogły na zajezdni. Coś może jest w tym że właśnie na Redutową trafił ten Autosan , bo do tej pory wozy testowane trafiały na inne zajezdnie. Nie wykluczał bym też takiej opcji , że do pojazdów na CNG dało by się załatwić jakąś dotację (z tytułu ekologii) co zrekompensowało by że pojazdy na CNG są droższe. Redutowa jako jedyna zajezdnia nie dostała żadnych wozów z przetasowań po dostawie nowych wozów na Stalową i Ostrobramską, to może też być podyktowane planami dyrekcji MZA co do stworzenia takiej zajezdni z pojazdami na CNG.Flash8222 pisze:Tylko po co znowu MZA testuje wozy na CNG? I tak nie wejdą w CNG... Mam też nadzieję, że Autosan jest tylko dla samych testów, bo ja nie widzę tych wozów w MZA.
Autosan jest, ale skąd niby ten gazowiec?
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009 
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
- Drivter1234
- Drivter1234
-
laryzbyszko
Wygląd kwestią gustu, ale siedzenia są potwornie niewygodne - porównywalne z bieda-solarisami z siedzeniami bez wkładek.rhemek pisze:Dzieki za zdjecia. siedzenia wygladaja duzo lepiej niz w solarisach. Mi jako pasazerowi autobus wizualnie odpowiada.
Ogólnie autobus nie byłby taki zły, ale jakość wykonania i rozwiązania we wnętrzu (układ siedzeń) są żałosne. Nawet w kwestii designu nie można się zbyt przyczepić, bo na żywo autobus wygląda znośnie.