Autobusy testowane w Warszawie
-
bartoni722
-
bartoni722
- maciek.dab859
W DP jest na br. 3, a w DS na 2bartoni722 pisze:Dlatego, że chyba 3/222 nie jest z R-6.chester pisze:Wczoraj jeździł, to pewnie jutro/pojutrze też. Tylko że wczoraj nie jeździł na 3 brygadzie, ino na 2.
- gregory5576
- Kontakt:
Nie mógł jeżdzić na 2/222, bo tej brygady nie ma redutowa, tylko pks. Na redutowej jest tylko 3/222, więc myśl co piszesz i nie bądź taki pewny.chester pisze:Wczoraj jeździł, to pewnie jutro/pojutrze też. Tylko że wczoraj nie jeździł na 3 brygadzie, ino na 2.
Sorry Gregorygregory5576 pisze:Nie mógł jeżdzić na 2/222, bo tej brygady nie ma redutowa, tylko pks. Na redutowej jest tylko 3/222, więc myśl co piszesz i nie bądź taki pewny.chester pisze:Wczoraj jeździł, to pewnie jutro/pojutrze też. Tylko że wczoraj nie jeździł na 3 brygadzie, ino na 2.
11.11.2010 - 2/222
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Przejechałem się dziś obydwoma testowcami.
Obydwa mi się spodobały. W Autosanie są fajnie szybki zaokrąglone u góry, jest 8 miejsc z poziomu podłogi, nic mi nie wibrowało, jak to bywa w Scanii. Na minus jest dziwny dźwięk podczas zapalania/odpalania pojazdu. No i niestety drzwi. Na przystanku Norblin kierowca otwierał z 8 razy II drzwi, a i tak się nie otworzyły (minimalnie się otwierały i od razu zamykały), dopiero jakiś pan przy kolejnej próbie pociągnął mocno drzwi i otworzył. Cudownej naprawy doznał dopiero na przystanku Nowy Świat. Potem już nie było problemów z drzwiami.
Natomiast w SU12 podoba mi się duża ilość miejsc z podłogi (aż 12
), silnik pracuje cicho, wnętrze podobne jak w naszych SU12. Pierwsze drzwi przez półkurs tylko 3 razy odrazu się nagle zamknęły. Natomiast na przystanku Kapitulna nie chciały się zamknąć III drzwi, wogóle nie reagowały. Po kilku nie udanych próbach kierowca musiał ręcznie mocować się drzwiami. Na następnym przystanku zamknęły się za drugim razem (pierwszy raz zamknęły się do połowy). Potem już nie było problemów. Ogólnie całkiem fajne pojazdy, tylko żeby nie miały usterek. 
No widzisz, a w zeszłą niedzielę było dokładnie odwrotnieashir pisze:No i niestety drzwi. Na przystanku Norblin kierowca otwierał z 8 razy II drzwi, a i tak się nie otworzyły (minimalnie się otwierały i od razu zamykały)
ashir pisze:Natomiast na przystanku Kapitulna nie chciały się zamknąć III drzwi, wogóle nie reagowały. Po kilku nie udanych próbach kierowca musiał ręcznie mocować się drzwiami. Na następnym przystanku zamknęły się za drugim razem (pierwszy raz zamknęły się do połowy).