Bany i ostrzeżenia
Moderator: Emyl
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Czyli ban był wynikiem decyzji długoterminowej, a nie skutkiem kropli przelewającej czarę o 7 punktów?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A ban z dużych punktów wchodzi sam czy i tak admin ręcznie musi go włączyć?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- hafilip84
- Jego Gryząca Albumowość
Nie bardzo wiem co to są duże punkty. Ale jeśli masz na myśli 6 i więcej punktów, to ban (a ściślej mówiąc blokada logowania) zostaje nadany automagicznie w momencie wystawienia 6. punktu. Tak samo automatycznie blokada znika po dwóch tygodniach.
Ban, który otrzymał Santos, podobnie jak kilki innych rzezimieszków, działa na innej zasadzie i jest zupełnie niezależny od punktów.
Ban, który otrzymał Santos, podobnie jak kilki innych rzezimieszków, działa na innej zasadzie i jest zupełnie niezależny od punktów.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Tak, o to mi chodziło, dziękuję.
- chruscik
- Dysklawiaturzysta
- Kontakt:
Zwracam sie z uprzejma prosba o odblokowanie mi "Wszystko i Nic". Sprawa ciagnie sie od poczatku tego roku, sadze ze minelo juz duzo czasu na przemyslenia. Tymbardziej, ze pare tematow w "WiN" jest mojego autorstwa, moze nie maja statusu kultowego, ale odgrywaja pewna role i chcialbym miec do nich dostep vide "boli mnie noga" czy "zarcie na miescie". Pozdrawiam
MOBILIS Ursus
- fik
- Naczelne Chamidło
Zostałeś poinformowany, że odwołania przyjmuje GM, a nie całe forum publicznie - w związku z tym dostajesz 3 punkciki i zakaz pisania na ST.chruscik pisze:Zwracam sie z uprzejma prosba o odblokowanie mi "Wszystko i Nic". Sprawa ciagnie sie od poczatku tego roku, sadze ze minelo juz duzo czasu na przemyslenia. Tymbardziej, ze pare tematow w "WiN" jest mojego autorstwa, moze nie maja statusu kultowego, ale odgrywaja pewna role i chcialbym miec do nich dostep vide "boli mnie noga" czy "zarcie na miescie". Pozdrawiam
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Niezłe macie jazdy z wystawianiem punktów za byle co. Jest to dla was jakaś forma socjoterapii czy co
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Z poziomu waszej frustracji w znajdowaniu powodów do przyznawania punktów można odnieść wrażenie, że przedmiotem jest wasza terapia (a przynajmniej co poniektórych władnych).fik pisze:Owszem. Konkretnie jest to forma skierowania na takową.
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.