Z ciekawości: jakie?Solaris_8323 pisze:Nikt za takie pieniądze
TVN Warszawa
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
Przecież oni to mogą mieć i 2 tys podstawy bo to jest praktyka szeroko stosowana. Ale mają pewnie dodatkowo za każdy wyemitowany materiał dodatkową kasę. Ten co jest sprytny i robi reportaże, które się ogląda to siedzi i ma się dobrze. Może po prostu dostali ofertę własnego programu albo lepszych warunków zatrudnienia... Może tu były jakieś osobiste sprzeczki, albo jakieś wielkie parcie i stres. Może kazano im robić reportaże z których nie są zadowoleni albo mówić rzeczy, z którymi się nie zgadzają.Solaris_8323 pisze:Rzuciłem takie pytanie. Nie wiem jak by tyle tam zarabiali to by 4 osoby nie odchodziły. Ale w sumie też dziwne że od razu 4 osoby. Nie wiem nie wnikam.BJ pisze: LOL
BTW jeśli tyle dostają, to ciekawe, skąd np. Sokołowski ma na ubrania od Hilfigera
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Widziałeś kiedyś na koniec prognozy pogody komunikat w stylu "prowadzącego ubiera firma xxxx" ? Myślisz że takiej firmie nie opłaca się dać za darmo lub za sporym upustem komuś, kto często pokazuje się w telewizji ?BJ pisze:LOLSolaris_8323 pisze:Więcej niż 2 tyś tam nie biorą.
BTW jeśli tyle dostają, to ciekawe, skąd np. Sokołowski ma na ubrania od Hilfigera
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
Dostają te cuchy za darmo, byle by się w nie ubrali. To świetna promocja dla firmy i zysk dla telewizji, bo reporter lepiej wygląda.
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
W TVN Warszawa w programach na żywo z wyjątkiem Rytmu Miasta nie zauważyłem napisu "Prowadzącego ubiera firma ...". Reporterzy i prezenterzy występują we własnych ciuchach. Co do tych 4 dziennikarzy to się nie dziwię, że rozstają się ze stacją. Andrzej Rudnicki rzadko kiedy bywał na wizji. Średnio może raz w tygodniu. Kuba Sito już spory czas temu został zdegradowany ze Stolicy, do luźnych tematów w Witaj Warszawo! Leszek Dawidowicz i Jacek Smaruj, często pokazywali jak "znają" Warszawę. Ciągle poszukiwali sensacji, szukali dziury w całym.
No i, moim zdaniem, Chajzer najlepiej przedstawia absurdy made by Urzędnicy oraz inne nieprzyjemne sytuacje, ba, nawet wolałem go jak przedstawiał Ulice od tego pana, który to robi. A pan Sokołowski to chyba najlepszy prowadzący ze wszystkich, jeśli mu wierzyć to jeździ 107 do pracy , bo kiedyś jeszcze coś wspomniał o 520... I zawsze potrafi zadać uszczypliwe pytanie jakiemuś urzędasowi
Hehe, ciekawe gdzie ta blondyneczka z Rytmu Miasta. Nienawidziłem jak prowadziła, wydawała się mieć przyklejony sztuczny uśmieszek. Wrr.
Hehe, ciekawe gdzie ta blondyneczka z Rytmu Miasta. Nienawidziłem jak prowadziła, wydawała się mieć przyklejony sztuczny uśmieszek. Wrr.
wszystkie linie metra na bialoleke!
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 17
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 17