A to Redutowa ma jakieś inne barwy niż pozostałe zajeznie MZA?MC pisze:Jeśli stał w hali na Redutowej, to zapewne będzie jeździł w jej barwach, prawda li to?
Autobusy testowane w Warszawie
Teraz wiem z czym mi się kojarzyło wnętrze. Otóż jak babcia złamała nogę i odwiedzałem ją na Saszerów na ortopedii to tam było tak samo. W sam raz na zimę pasażer wysiada z biało-szaro-ziolonego wnętrza stawia nogę, poślizguje się, łamie nogę i ląduje w szpitalu...chodzi o to by nie pogłębiać szoku nagłą zmianą otoczenia

Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009 
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Moje życie jest jak beczka, tylko nie wiem czy śmiechu czy prochu.
Już każdy powiedział to co wiedział, trzy razy wysłuchał dobrze mnie. Wszyscy zgadzają się ze sobą, a będzie nadal tak jak jest.
Tak to jest...w domu zawsze się wymawiało Saszerów i tak mi zostało. Ale EOT.
Na zawsze w mojej pamięci Jelcz M180/Volvo B10MA/Steyr SG18 MZA #7370 1993-2009 
- Drivter1234
Różnice pomiędzy standardowym SU a Hybrydą a więc zacznijmy od przodu...emyl pisze:Środkowe drzwi mogą sobie być odsuwane, ale powinny być szersze i odsuwać się na dwie strony. To to przecież będzie koszmar w wymianie pasażerów. I o co chodzi z tymi okropnymi siedzeniami, he?
- Inne lusterka + cała przednia szyba jako jedna sztuka.
- Inna Kierownica, pulpit, siedzenie kierowcy ( SKÓRA
- Brak barierki pierwszą i drugą połówkę drzwi ( ta co jest na środku drzwi przy wejściu)
oddzielającej przy pierwszych drzwiach
- Drzwi środkowe PEŁNE ( szerokość podwójnych ) całe przeszklone + w szybie przycisk
CG + Inwalida
- Siedzenia twarde
gdzie zazwyczaj jest boczna tablica miejsce przy szybie ) jest FOTELIK DLA DZIECKA z
pasami bezpieczeństwa !!!
Więcej mi się na szybko nie udało zobaczyć, dołączam zdjęcia ( takie jakie są ale są )
Nie dało rady zrobić zdjęcia z tyłu bo za dużo śniegu
Będzie jeździł w dzień powszedni na 3/222 a w dzień świąteczny na 2/222.
- Drivter1234
- Solaris U10
Oprócz miejsca dla dziecka w foteliku jest też wyznaczone miejsce dla wózka dziecięcego (oddzielone barierką), obydwa zaopatrzone w kolorowe żyrafy na ścianach. Polityka prorodzinna w pełni. 
Dla odmiany plastikowe siedzenia to pomysł fatalny, w ortalionie nie da się na tym siedzieć (ślizga się). O ile w kiblu fp nie siedzi się wysoko, to tutaj z siedzenia na podeście można nieźle polecieć.
Czy ktoś jest w stanie wytłumaczyć cel zastosowania szerokich środkowych drzwi?
Dla odmiany plastikowe siedzenia to pomysł fatalny, w ortalionie nie da się na tym siedzieć (ślizga się). O ile w kiblu fp nie siedzi się wysoko, to tutaj z siedzenia na podeście można nieźle polecieć.
Czy ktoś jest w stanie wytłumaczyć cel zastosowania szerokich środkowych drzwi?
- Drivter1234