Ja to wiem. Ale że nikt tych bzdur nie poprawia to mnie boliPremo. W rozkładach internetowych PKP (rozklad-pkp i to drugie), są generalnie bzdury.
O nowym rozkĹadzie jazdy KM i SKM w 2011 r.
Moderator: JacekM
- 29 Ikarusów
Korzystałem ostatnio z porannego połączenia z Rembertowa do Śródmieścia; faktycznie - bardzo dotkliwy jest brak SKM zaczynającego bieg w Rembertowie (był chyba o 7.20)
Potworny tłum SKM o 7.15 niezabieralny. W następnym, opóźnionym KM (zdaje się Góra Kalwaria) już nie sardynki ale mielony tuńczyk w oleju
Nie można przywrócić tego porannego kursu z Rembertowa? Idea była kiedyś słuszna - taki kurs umożliwia zabranie się wszystkim z tej stacji, pretensje o niezabieralność pozostałych połączeń jest wtedy nieuzasadniona!
Nie można przywrócić tego porannego kursu z Rembertowa? Idea była kiedyś słuszna - taki kurs umożliwia zabranie się wszystkim z tej stacji, pretensje o niezabieralność pozostałych połączeń jest wtedy nieuzasadniona!
- 29 Ikarusów
Raczej dwie, rzuciło by się w oczy... choć... przy takim tłumie przy krawędzi peronu - głowy nie dam. Ale przyjechał chyba +10, więc rozkład przestał się liczyć.zofey pisze:Ten do Góry Kalwarii osiągnął już niezabieralność? Czy dali jedną jednostkę?
Przy okazji dokonałem odkrycia, mimo prawie 40 lat na karku, że w korytarzu EN57 przy drzwiach nie ma żadnych poręczy przy suficie. Konstruktor nie przewidział tłoku?
-
marian89mr