W grudniu.JKTpl pisze:Latem?
O grzaniu i niegrzaniu
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Po jasną cholerę ktoś kiedyś zmodernizował część 13N dodając CG i nagrzewnice, jak motorniczowie CG nie używają, a nagrzewnice są wyłączone? Ja rozumiem, że ogrzewanie może się popsuć, ponieważ to Żoliborska parówa była, to jestem niemal pewien, że było popsute, ale po jasną cholerę wietrzyć cały skład, jak na przystanku jest pusto, w wagonie jestem tylko ja, a na zewnątrz minus paręnaście stopni?
Ja też kiedyś trafiałem na takich motorniczych co otwierali jak był CG ale ostatnio trafiam na samych porządnych. Normalnie sam sobie otwieram drzwi
Kiedyś bardzo chciałem otworzyć drzwi 13N ale właśnie ciągle motorniczy otwierali a w te jesień się spełniło i jeszcze ze dwa razy w zimę
Kiedyś bardzo chciałem otworzyć drzwi 13N ale właśnie ciągle motorniczy otwierali a w te jesień się spełniło i jeszcze ze dwa razy w zimę

^^ widzicie go? On rozpędza się do 300 km/h a pendolino 200 km/ na 80 km...
R-4 charakteryzuje się specyficznym podejściem do "nowinek technicznych"Szeregowy_Równoległy pisze:Po jasną cholerę ktoś kiedyś zmodernizował część 13N dodając CG i nagrzewnice, jak motorniczowie CG nie używają, a nagrzewnice są wyłączone? Ja rozumiem, że ogrzewanie może się popsuć, ponieważ to Żoliborska parówa była, to jestem niemal pewien, że było popsute, ale po jasną cholerę wietrzyć cały skład, jak na przystanku jest pusto, w wagonie jestem tylko ja, a na zewnątrz minus paręnaście stopni?
noidea
Ja zawsze w takich wypadkach proszę o włączenie ogrzewania i umożliwienie otwierania drzwi pasażeromSzeregowy_Równoległy pisze:Po jasną cholerę ktoś kiedyś zmodernizował część 13N dodając CG i nagrzewnice, jak motorniczowie CG nie używają, a nagrzewnice są wyłączone? Ja rozumiem, że ogrzewanie może się popsuć, ponieważ to Żoliborska parówa była, to jestem niemal pewien, że było popsute, ale po jasną cholerę wietrzyć cały skład, jak na przystanku jest pusto, w wagonie jestem tylko ja, a na zewnątrz minus paręnaście stopni?
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
To samo co w głowach niektórych kierowców, dla których sens pracy mierzy się ilością wkurzonych pasażerów, którzy jeżdżą jakby byli władcami szos, którzy nie włączają ogrzewania z byle powodu, którzy CG w telewizji najwyżej widzieli, którzy wyjeżdżając z zakładu już liczą ile kółek stracą... po prostu wszędzie są różni ludzie.Flash8222 pisze:Ja zawsze w takich wypadkach proszę o włączenie ogrzewania i umożliwienie otwierania drzwi pasażeromSzeregowy_Równoległy pisze:Po jasną cholerę ktoś kiedyś zmodernizował część 13N dodając CG i nagrzewnice, jak motorniczowie CG nie używają, a nagrzewnice są wyłączone? Ja rozumiem, że ogrzewanie może się popsuć, ponieważ to Żoliborska parówa była, to jestem niemal pewien, że było popsute, ale po jasną cholerę wietrzyć cały skład, jak na przystanku jest pusto, w wagonie jestem tylko ja, a na zewnątrz minus paręnaście stopni?A jak raz pan motorniczy z Żoliborza odpowiedział mi, że ogrzewanie jest zepsute, to w odpowiedzi usłyszał, że zaraz przekażę informację cenrtali i informacji ZTM, natychmiast włączył ogrzewanie... To mnie powoli przeraża co siedzi w głowie takiego motorniczego który nie włącza ogrzewania czy np. wjeżdża na skrzyżowanie wiedząc, że nie zjedzie z niego bo np. stoi na torowisku zepsuty pojazd...