Jesli chodzi o ogladanie to prędzej bym sie spytał gdzie ujrzymy Ewę KotlewkąBywalec pisze: A gdzie ujrzymy Filipa Chajzera
TVN Warszawa
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
Tak mi się przypomniało to w TVN24 widziane w poranku były Marta Klos i Ewa Paluszkiewicz. Obie w TVN Warszawa były reporterkami Witaj Warszowo.
Może znów będzie prowadzić jakiś program rozbierany w jakiejś stacji, bo kiedyś prowadziła Dziewczyny w bikini na polsacieRosa pisze:Jesli chodzi o ogladanie to prędzej bym sie spytał gdzie ujrzymy Ewę Kotlewką

Igor często przy sprawach komunikacyjnych mówił że jeździ do pracy albo 180 albo 107, a 180 bez problemu dojedzie na Wiertniczą do TVN24. Mam nadzieję że go tam ujrzę w jakimś programie.
[ Dodano: Pią 01 Kwi, 2011 05:53 ]
TVN Warszawa do końca swojej działalności postanowiło emitować KOSMICĘ.TV codziennie od 0:00 do 1:30 i to nie jest żart!
[ Dodano: Pią 01 Kwi, 2011 05:53 ]
TVN Warszawa do końca swojej działalności postanowiło emitować KOSMICĘ.TV codziennie od 0:00 do 1:30 i to nie jest żart!

- Drivter1234
Noooo !! Ten tramwaj był fajnyLukasz436 pisze:Ale jeżdżący tramwaj był fajny:)bepe pisze:A może TVNW mógłby działać jako telewizja niecałodzienna? Zapełnienie całego dnia sensownym programem kanału lokalnego nie jest proste. Może więc miałby sens kanał działający od 6 do 10 i od 17 do 22?
Zresztą chyba tak właśnie było na początku. Z tego, co pamiętam, w międzyszczycie telewizyjnym leciały jakieś plansze albo jeździł tramwaj.
[ Dodano: |1 Kwi 2011|, 2011 11:21 ]
Mam pytanie, czy ktoś się orientuje czy cały czas już tak będzie że na TVN Warszawa będą same powtórki ?
http://satkurier.pl/news/64713/sygnal-t ... -maja.htmlDrivter1234 pisze:Mam pytanie, czy ktoś się orientuje czy cały czas już tak będzie że na TVN Warszawa będą same powtórki ?
Zgodnie z tym co piszą, do 31.05.2011 same powtórki, a potem cisza w eterze.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
W n już ich nie ma.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel