TVN Warszawa
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
W tym tygodniu Jarek Kuźniar w Poranku powiedział że Ewa Kotlewska już wkrótce pojawi się w TVN Meteo, ale czy mu wierzyćRosa pisze:Jesli chodzi o ogladanie to prędzej bym sie spytał gdzie ujrzymy Ewę Kotlewką

Wczoraj na TVN 24 (chyba w "Prosto z Polski") dawali reportaże ze Smoleńska i Łukasz Wieczorek tłumaczył jednego Rosjanina co się tam wypowiadał.
Wczoraj też słyszałem Huberta Radzikowskiego wieczorem w Radiu ZET.
Dziś natomiast widziałem Andrzeja Rudnickiego w TVP Info.
Ja Łukasza Wieczorka słyszałem w takiej samej sytuacji, ale w programie Polska i Świat, ale to było w piątek po 21:30Stockholmare pisze:Wczoraj na TVN 24 (chyba w "Prosto z Polski") dawali reportaże ze Smoleńska i Łukasz Wieczorek tłumaczył jednego Rosjanina co się tam wypowiadał.
Hubert Radzikowski tak jak napisał Bernard, pracował równolegle w TVN Warszawa i w Radio Zet, gdzie prowadził, prowadzi weekendowe audycje.
Andrzej Rudnicki do TVP INFO przeszedł już w listopadzie 2010.

Ale chyba do Faktów po południu, bo do głównego wydania Faktów pracuje inna ekipa pod wodzą Kamila Durczoka i Grzegorza Kajdanowicza. Według artykułu który jakiś czas temu zamieszczałem to P.Wenerski powinien być reporterem programu "Czarno na białym" w TVN24yavorius pisze:Przemysław Wenerski też pracuje w TVN24, ostatnio w Faktach robił jakiś reportaż.

- Bastian
- Sułtan Maroka
Czy losem byłych dziennikarzy TVN Warszawa będziecie się tu zajmować aż do ich wymarcia?!
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
bartoni722
-
bartoni722