Komunikacja miejska na Gocławiu i Saskiej Kępie
Moderator: Wiliam
411 powinno, jak w latach 80tych, jezdzić w godzinach szczytu. Poza szczytem przesiąść się można na saskiej, często jezdzi 520, 502 ma miec zwiększoną czestotliwosć, powstające 143 często ma jezdzić.
Pare razy miałem brygade na 411 Gocław-M. Politech. i poza szczytem mało osób korzystało z tej linii. Osobiście jestem zwolennikiem by była to linia godzin szczytu
Pare razy miałem brygade na 411 Gocław-M. Politech. i poza szczytem mało osób korzystało z tej linii. Osobiście jestem zwolennikiem by była to linia godzin szczytu
Obecnie wóz 8403
Połączyć 151 ze 411, niestety zmiana trasy znaczna potrzebna, Trasa Młynów... Marszałkowska, Plac Konstytucji, Rondo Jazdy Polskiej, Trasa Łazienkowska, Wał Miedzeszyński...
Gocław. Wada przez korki na Marszałkowskiej 151 będzie linią trudna do przewidzenia ze wzgledu na sytuację drogową.
Pozdrawiam. Szerokiej drogi.
Ikarus
Ikarus
Zgodze sie z tobą bo ta linia będzie potrzebna jak druga dziura w tyłku, chodziło mi o to że jeżeli ta linia ma istnieć to jako szczytówka a nie jako całodzienna linia wożąca powietrze, muchy i brud.Rosa pisze:To juz lepiej by było zlikwidować całkowicie niz zostawiać szczytówkę. Wątpie aby pasażerowie się chcieli zastanawiac czy o 14 czy 18 to jeszcze 411 jeździ, czy tez juz nie. Zrobienie szczytówki jest wg mnie równoznaczne z kasacja bo ludzie uciekną z tego autobusu.
Obecnie wóz 8403
-
Zajezdnia Ursus
-
nate195
Tak ,ale wtedy czestotliwosc do 15 min ,a brygady na 15 i 18, Scanni sa tu za maleikarus pisze:Połączyć 151 ze 411, niestety zmiana trasy znaczna potrzebna, Trasa Młynów... Marszałkowska, Plac Konstytucji, Rondo Jazdy Polskiej, Trasa Łazienkowska, Wał Miedzeszyński...Gocław. Wada przez korki na Marszałkowskiej 151 będzie linią trudna do przewidzenia ze wzgledu na sytuację drogową.
Dziwi mnie, ze ZTM od razu tego nie zrobił. Przy nowym 507 na Bora 117 jest zupełnie niepotrzebne, podczas gdy na Meissnera i Jugosłowiańskiej, gdzie w DS autobus będzie się teraz pojawiał co 20 minutRosa pisze:Skoro juz wykastrowano nieszczesne 151 a 507 w DS ma częstotliwość co 10 to może w koncu da się 117 puscic "dołem" przez Jugoslowiańską i Meissnera. Tamten ciąg naprawde ma teraz żałosna komunikację.
Nie narzekajcie na 151 przecież zamiast 411 Gocław po awanturac pewnie otrzyma jakieś 531 a może jak się rozsypie 521 to ten numer i dla was po sprawie, a co ma powiedzoeć SK i SM choć SM dostanie silne 502.
Swoją drogą fajnie podbito częstotliwość 507 kosztem 151, a myślałem ,że połączenie 407 i 507 to jedna czynność która ma być polepszeniem komunikacji ale nie będzie połączona z pogorszeniem częstotliwosći 151.
Swoją drogą fajnie podbito częstotliwość 507 kosztem 151, a myślałem ,że połączenie 407 i 507 to jedna czynność która ma być polepszeniem komunikacji ale nie będzie połączona z pogorszeniem częstotliwosći 151.
Teraz tylko trzeba czekać na "W celu poprawy układu komunikacyjnego i racjonalizacji wykorzystaniataboru, spełniając jednocześnie postulaty pasażerów o dodatkowe przystanki na trasie linii 507, od dnia xx.xx.xxxx linie 507 i 117 zostają połączone w jedną linię 117, kursującej na następującej trasie..."pasażer pisze: Swoją drogą fajnie podbito częstotliwość 507 kosztem 151, a myślałem ,że połączenie 407 i 507 to jedna czynność która ma być polepszeniem komunikacji ale nie będzie połączona z pogorszeniem częstotliwosći 151.
ŁK