Remont Ĺrednicy 2011/2012
Moderator: JacekM
I 7 i 13 nadawałyby częściowo sens pociągom Mińsk - Wschodnia. 13 byłaby wyjściem dla osób które jadą do Śródmieścia, a potem metrem na północ. Nie powiecie mi że to mała grupa.
ps. Pociągi do Wschodniej przydadzą się do podróży z rowerem. Przy mega-zatłoczeniu, jakie nastąpi na wszystkich liniach ZTM mających coś wspólnego z tym dworcem, to chyba najlepsze wyjście.
ps2. Wiadomo coś o honorowaniu biletów ZTM w TLK i/lub IR?
ps. Pociągi do Wschodniej przydadzą się do podróży z rowerem. Przy mega-zatłoczeniu, jakie nastąpi na wszystkich liniach ZTM mających coś wspólnego z tym dworcem, to chyba najlepsze wyjście.
ps2. Wiadomo coś o honorowaniu biletów ZTM w TLK i/lub IR?
Ta, ale w maju chcą jeszcze coś mierzyć, jakby tamten pomiar im nie wystarczył. Nie były miarki właściwe czy corufio198 pisze:A zamykają prawie na 2 m-ce. Możliwe że będą coś robić z siecią w tunelu
Z tego co kojarzę, to jeszcze będzie jakieś jedno przejście zwrotnicowe robione na zachodniej głowicy Wschodniego, może stąd wydłużony termin. Ale faktycznie... w 1,5 miesiąca to można przebudować kilka kilometrów mocnego szlaku, a tu raptem kilometr do zrobienia mają, a już w sumie zaczęli.
No nie wiem...
uwielbiam taki bezsens, a na S1 beda dalej pojedyncze EN57 lub 14WE, a w samym Ursusie mieszka wiecej ludzi niż po trasie S2kebe pisze:Krajnow produkował się na forum Jabłonnnyi napisał, że od czerwca na S9 będą jeździć 19WE itp. Może te obiegi będą tak zrobione, że raz do Legionowa raz do Rembertowa ?
PURA VIDA!
mam nadzieję ze 19 we pojawią się na S9 TYLKO I WYŁĄCZNIE w przypadku gdy na S1 i S2 pojawią sie Elfymariow pisze:uwielbiam taki bezsens, a na S1 beda dalej pojedyncze EN57 lub 14WE, a w samym Ursusie mieszka wiecej ludzi niż po trasie S2kebe pisze:Krajnow produkował się na forum Jabłonnnyi napisał, że od czerwca na S9 będą jeździć 19WE itp. Może te obiegi będą tak zrobione, że raz do Legionowa raz do Rembertowa ?
Ale tak naprawdę o tym co gdzie i jak będzie można mówić po zakończeni remontu średnicy i zakończeniu dostaw Elfów
Hmm... z tego co mi wiadomo umowa z ZTM- KM na obsługę S-9 obowiązuje do końca rozkładu.kebe pisze:Krajnow produkował się na forum Jabłonnnyi napisał, że od czerwca na S9 będą jeździć 19WE itp. Może te obiegi będą tak zrobione, że raz do Legionowa raz do Rembertowa ?
Poza tym SKM-ka ma umowę na wypożyczenie ,,bananów'' tylko do końca czerwca. Zresztą nawet z ,,bananami'' ciężko im się wyrobić w planie taborowym.
Dziś np. rano był odwołany 504222 w całej relacji.
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę 
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
Jeżeli chodzi o ELFy, to właśnie najpierw prawdopodobnie pojawią się na S9, więc na S1/2 zostaną dotychczas używane pojazdy. I dobrze, przynajmniej wiadomo jak to jeździ, a choroby wieku dziecięcego ELFów będą przerabiane poza średnicą.Nxo pisze: mam nadzieję ze 19 we pojawią się na S9 TYLKO I WYŁĄCZNIE w przypadku gdy na S1 i S2 pojawią sie Elfy
jaka zawiść? po prostu racjonalne podejście się kłaniaSmutna taka zawiść, już nie wnikając w to, że napisałeś nieprawdę.
nie napisałem nieprawdy. uznałem za logiczne pomijanie wspólnego odcinka centralnowarszawskiego (DWZ - DWW). Wówczas masz na S2 Rembertów, Wesołą i Sulejówek, które razem liczą ilu mieszkańców?
PURA VIDA!