Fajnie to tak się porównywać do setek pasażerów jeżdżących do Powsina 519. Mania wielkościfik pisze:Dla mnie najlepszy będzie helikopter z ROKOSOWSKIEJ do MENNICY. Co 30 sekund, bo u mnie na dachu dużo wieje i nie chce mi się czekać. W drodze powrotnej gratis trzy browary, codziennie inne poproszę. To będzie dla mnie najlepsze. Oczywiście, miasto ma mi to zafundować, a jakże. Jeśli tego nie zrobi, to napiszę, że HGW jest bolszewi... bolszewistk... komunistką, a co mi tam!TGM pisze:Zlikwidować 519Zgroza, żeby pasażerowie sami mogli decydować co dla nich lepsze
.
Wiecie co? Idźcie sobie z takim pierdoleniem na onet.
Komunikacja miejska w Wilanowie i Powsinie
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
ZTM sam jest sobie winien brakiem konsekwencji.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Dobra, wystarczy tego bajdurzenia.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
A nie można zrobić tak, żeby 519 jeździło do Wilanowa i np. co 2, 3 kurs podjazd do Parku Kultury a co 2 z nich do Starych Kabat? Oczywiście poza sezonem. Chyba już podobne rozwiązanie się przewinęło. 519 jest lepszy od 439 bo jedzie z centrum. Rozumiem, że mamy metro i powinno się z niego korzystać ale bez przesady.

^^ widzicie go? On rozpędza się do 300 km/h a pendolino 200 km/ na 80 km...
-
geograf_OSU
Ja też uważam, że to jest właściwe rozwiązanie. W weekend mógłby to być co 3 kurs czyli co godzinę ale wtedy wszyskie do Starych Kabat a i tak przecierz nie jest to jakiś długaśny odcinek. W DP co 3 lub 4 ale ja bym opcjował co 3 (co 45 minut). I też wszystkie do SK.

^^ widzicie go? On rozpędza się do 300 km/h a pendolino 200 km/ na 80 km...
Po pierwsze nie dziś tylko wczorajBJ pisze:SU18 z Mobilisu dziś po godz. 21 na 217 to normalne?![]()
Wczoraj wypróbowałem obu linii. 439 zarówno w stronę Powsina, jak i z powrotem ma dużo wolnych miejsc siedzących. Mnie ta linia pasuje, bo jadę na odc. Królowej Marysieńki - Powsin i spowrotem. Ale wyraźnie widać, że ponad połowa pasażerów z 439 wysiadła w Wilanowie, żeby się przesiąść w coś, "co nie jedzie do metra, tylko do miasta".chester pisze:439 jest gorsze od 519, bo jeździ puste.