Linia socjalna, czyli taka, która zaspokaja potrzeby socjalne i bytowe kierowcy i jego rodziny?reserved pisze:Żebyś miał co robić w Mobilisie?
BP, NMSP
A gdyby tak zlikwidować linie czerwone?
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Właśnie Organizator mi ten spokój zakłócił. Z tego, co wiem, 410 zostanie gwałtem zmuszone do jazdy Lesznem, czyli de facto linia traci sens, a jej czerwony numerek tym bardziej.
Złapiesz nadgodziny, wyjdziesz na swojeSzeregowy_Równoległy pisze:Właśnie Organizator mi ten spokój zakłócił. Z tego, co wiem, 410 zostanie gwałtem zmuszone do jazdy Lesznem, czyli de facto linia traci sens, a jej czerwony numerek tym bardziej.
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Podejrzewam, że po prostu łatwiej jest skasować linię bez sensu, niż z jakimkolwiek (dla mnie wątpliwym) sensem.Szeregowy_Równoległy pisze:Jeśli 410 miało jakikolwiek sens, to właśnie go traci. Jaki w takim razie jest sens pozostawiania tej linii w takiej formie?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
A nie łatwiej po prostu ją skasować, zamiast bawić się w jej psucie?
- Bastian
- Sułtan Maroka
Sensowniej? Oczywiście. Łatwiej? Dziś się urodziłeś?Szeregowy_Równoległy pisze:A nie łatwiej po prostu ją skasować, zamiast bawić się w jej psucie?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Sto lat! Sto lat! Niech żyje-żyje naaaam! 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
a jakie to te przystanki dodano 410?
A poza tym jak 422 zastepuje 522 i 506 po połowie to znowu powinno byc jako 522 całotygodniowe. Tylko dlaczego nikt jeszcze tego nie zrobił, przeciez KM sie radykalniej rozwija.
A co do numerków to może wszystkim liniom dac czerwone numerki, a numeracja z nazwą rodzaju linii ta sama, 100-199 zwykłe stałe, 300-399 zwykłe okresowe. Tylko żeby tak wszystkie miały numery czerwonego koloru. haha
A poza tym jak 422 zastepuje 522 i 506 po połowie to znowu powinno byc jako 522 całotygodniowe. Tylko dlaczego nikt jeszcze tego nie zrobił, przeciez KM sie radykalniej rozwija.
A co do numerków to może wszystkim liniom dac czerwone numerki, a numeracja z nazwą rodzaju linii ta sama, 100-199 zwykłe stałe, 300-399 zwykłe okresowe. Tylko żeby tak wszystkie miały numery czerwonego koloru. haha
nasza-klasa
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw
facebook
fotka
sympatia
Randkologia
Apokalipsy.fora.pl
maratonypolskie
radiopolska
wawkom.waw