Przebudowa Nowowiejskiej
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nieprawda. ZTM udawał, że nie wie, choć doskonale wiedział...
[ Dodano: |10 Cze 2011|, 2011 17:46 ]
Nowowiejska już jest dla tramwajów przejezdna. Pozostały tzw. duperele.
[ Dodano: |10 Cze 2011|, 2011 17:46 ]
Nowowiejska już jest dla tramwajów przejezdna. Pozostały tzw. duperele.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Może wiedział kto inny. W rozkłądach od 13, 18 i 20.06 przystanek jest.Glonojad pisze:Nieprawda. ZTM udawał, że nie wie, choć doskonale wiedział...
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- Bastian
- Sułtan Maroka
Na czym więc miałoby polegać jego powstanie? Słupka nie ma, jeśli o to chodzi.A fizycznie ten przystanek nie powstał?
(Wiem, że bez wysepki, no ale zawsze...)
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Jaką mam mieć z tego radość, skoro bałągan oznacza, że w najbliższym tygodniu czeka mnie kilkanaście nadgodzin, a może i nocleg w pracy?person pisze:Spodziewałem się radości z tego, że jednak dało się ukręcić łeb potworkowi, a wy od razu do rozliczeń kto co wiedział i czego/komu nie powiedział...
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
@person: czy sie udalo, to sie jeszcze okaze. Ztm zrobil wszystko, by do tego nie doszlo i jestem pewien, ze nie powiedzial ostatniego slowa...
Mam wrazenie glebokiego niesmaku do zachowania tzw. Organizatora.
Mam wrazenie glebokiego niesmaku do zachowania tzw. Organizatora.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Ja bym z chęcią przyjął kilka(naście) płatnych nadgodzinpawcio pisze:Jaką mam mieć z tego radość, skoro bałągan oznacza, że w najbliższym tygodniu czeka mnie kilkanaście nadgodzin,
Przepraszam za off-top
Glonojad pisze:@person: czy sie udalo, to sie jeszcze okaze. Ztm zrobil wszystko, by do tego nie doszlo i jestem pewien, ze nie powiedzial ostatniego slowa...
- humptyangel
- Kontakt:
Przecież to wszystko z troski o osoby starsze, która gremialnie i namiętnie uwielbiają wchodzić na czworaka z jezdni do tramwajów wysokopodłogowych. Joł!Glonojad pisze: Ztm zrobil wszystko, by do tego nie doszlo i jestem pewien, ze nie powiedzial ostatniego slowa...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu jego napisania:)
SISKOM - Stowarzyszenie Integracji Stołecznej Komunikacji
SISKOM - Stowarzyszenie Integracji Stołecznej Komunikacji
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
IR zadecydował, że przystanku ze względów bezpieczeństwa w terenie nie będzie. Nie zmienia to faktu, że ZTM nie zlikwidował go w ofercie dla pasażerów. Zobaczymy, kto jest silniejszy...MichalJ pisze:To kto właściwie decyduje, bo ja coraz głupszy jestem?
Co się zmieniło, że przystanek nagle stał się niebezpieczny?
Czy projekt organizacji ruchu po remoncie nie był zatwierdzony przez IR? Chyba musiał...
Ja w żadnym wypadku nie popieram stawiania przystanków co 50m, ale kontredans wokół tego miejsca jest absurdalny. Teraz pewnie będzie tak, że słupka nie postawią, ale tramwaje będą stawać i wysadzać ludzi między samochody.
Czy projekt organizacji ruchu po remoncie nie był zatwierdzony przez IR? Chyba musiał...
Ja w żadnym wypadku nie popieram stawiania przystanków co 50m, ale kontredans wokół tego miejsca jest absurdalny. Teraz pewnie będzie tak, że słupka nie postawią, ale tramwaje będą stawać i wysadzać ludzi między samochody.