575
Moderator: Wiliam
Ale po co poprawiać 148? Przecież dowozi do stacji METRA IMIELIN. W DP jest jeszcze 306 od biedy. Ale przecież lepiej dojechać bezpośrednio do Centrum 175. Kto by się chciał z tobołami przesiadać do metra, latać po schodach w dół, w górę. Lepiej jeden bezpośredni i częsty autobus.Czyli kasacja 575 a reszta zostawić jak jest.
148 i 306 są spoko i nie trzeba nic zmieniać. No, może na 306 wypadałoby w szczycie zwiększyć częstotliwość do 20 minut chociaż na trasie skróconej Instalatorów- Natolin Płn.
148 to spoko linia. Często jeżdżę nią z Lotniska na SGGW w weekendy i spoko, z Lotniska oczywiście miejsce można łatwo znaleźć ale już spod SGGW na Lotnisko nie zawsze.
148 to spoko linia. Często jeżdżę nią z Lotniska na SGGW w weekendy i spoko, z Lotniska oczywiście miejsce można łatwo znaleźć ale już spod SGGW na Lotnisko nie zawsze.
RELOBUS A38 ESTRADY
-
We wczorajszym 2/575 zanotowałem następującą frekfencję w poszczególnych kursach poczynając od 14:00 z Południowego:
Odjazdy Metro Wilanowska: 4, 2, 3, 1, 0, 0, 0, 1, 0;
Odjazdy Chopin Airport : 1, 3, 0, 3, 2, 1, 2, 0, 0.
Jak widać Fabia by wystarczyła.
Pytanie pomocnicze:
Czy jeśli odjeżdżam z przystanku Terminal Autobusowy punktualnie, to na kraniec Metro Wilanowska mogę przyjechać przed czasem? Wszak ZTM kontroluje tylko punktualne odjazdy a wleczenie się 30 km/h nie jest chyba zbyt rozsądne ani też przyjemne dla tych przypadkowych pasażerów.
Odjazdy Metro Wilanowska: 4, 2, 3, 1, 0, 0, 0, 1, 0;
Odjazdy Chopin Airport : 1, 3, 0, 3, 2, 1, 2, 0, 0.
Jak widać Fabia by wystarczyła.
Pytanie pomocnicze:
Czy jeśli odjeżdżam z przystanku Terminal Autobusowy punktualnie, to na kraniec Metro Wilanowska mogę przyjechać przed czasem? Wszak ZTM kontroluje tylko punktualne odjazdy a wleczenie się 30 km/h nie jest chyba zbyt rozsądne ani też przyjemne dla tych przypadkowych pasażerów.
www.dobowy.w.of.pl - Zapraszam
Faktycznie dobre pytanie i jednocześnie zagwostkadesert_eag pisze:Pytanie pomocnicze:
Czy jeśli odjeżdżam z przystanku Terminal Autobusowy punktualnie, to na kraniec Metro Wilanowska mogę przyjechać przed czasem? Wszak ZTM kontroluje tylko punktualne odjazdy a wleczenie się 30 km/h nie jest chyba zbyt rozsądne ani też przyjemne dla tych przypadkowych pasażerów
A tak z innej beki to ciekawie musi wyglądać tablica boczna w 575
-
- Zbanowany
A połączenie Ursynowa i Stegien z Pragą Płd.? Kiedyś było 141, a teraz jest już tylko 148, które też chcesz skasować.
Na trasie Ursynów-Instalatorów będzie marnował dobre 5 minut na objechanie lotniska? Dotychczasowi pasażerowie 306 będą ci na pewno niezmiernie wdzięczni.prażanin35 pisze: 248 Instalatorów - Lotnisko - Wyczółki - Poleczki - Imielin - Kabaty 20/20/20
-
- Zbanowany
-
- Zbanowany
-
- Zbanowany
Zalezy gdzie i kiedy
Na surowieckiego w weekendy 0-1 os na pokladzie (nic nie jedzie przed nim) to norma.
306 zbiera troche ludkow na cynamonowej i koncowce rosola do metra. Szegolnie jak 136 czy 166 zagina gdzies na miescie, ale specjalnie to chyba duzo os na to nie czeka (moze z kilkanascie na h na calym ursynowie).
Jakby ja pociac na pol to ursynowska czesc bylaby akurat zeby poogarniac te pierdolowate relacje typu na bazarek przy braci wagow (dzis 504 robi tam oberka) czy jakies inne przychodnie i przybytki w ktore sa uwiklane zwykle linie.
Dac ja caly tydzien 30/30 albo w DP i soboty.
A od poleczki na istalatorow zostawic w te DP (15)20/30.
Na surowieckiego w weekendy 0-1 os na pokladzie (nic nie jedzie przed nim) to norma.
306 zbiera troche ludkow na cynamonowej i koncowce rosola do metra. Szegolnie jak 136 czy 166 zagina gdzies na miescie, ale specjalnie to chyba duzo os na to nie czeka (moze z kilkanascie na h na calym ursynowie).
Jakby ja pociac na pol to ursynowska czesc bylaby akurat zeby poogarniac te pierdolowate relacje typu na bazarek przy braci wagow (dzis 504 robi tam oberka) czy jakies inne przychodnie i przybytki w ktore sa uwiklane zwykle linie.
Dac ja caly tydzien 30/30 albo w DP i soboty.
A od poleczki na istalatorow zostawic w te DP (15)20/30.
Z tego, co kojarzę, to ZTM kończy pomiar punktualności na odjeździe z ostatniego przystanku przed pętlą. Pytanie tylko brzmi, jak rozpatrywane są tutaj dwa słupki na Wilanowskiej (dla wysiadających i krańcowy).desert_eag pisze:Pytanie pomocnicze:
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Ale jak ktoś chce z lotniska na Centralny, to przecież metrem będzie ani specjalnie szybciej, ani na pewno nie wygodniej niż 175. Więc raczej nie jest to oferta dla obcomiastowców.ja0306 pisze:Jak widać no bardzo mało/niewiele. HM.
Szkoda że tak słabo to idzie. Ludzie nie lubią Metra czy co?
Popatrz, jaka franca!