Zajebista częstotliwość co 30 min mówi sama za siebie.jack pisze:Ponieważ?Colony pisze: 151 - kaput
Komunikacja miejska na Gocławiu i Saskiej Kępie
Moderator: Wiliam
- Colony
- Kontakt:
Oczywiście. Dodanie Saskiej było kolosalnym błędem i spowodowało odpływ części pasażerów. Na tak krótkiej trasie 18-20 minut na półkurs chyba w międzyszczycie dałoby radę zmieścić się na 3 brygadach.pawcio pisze: Acha. 411 na Gocław tylko jako czerwoniec bez przystanków na Saskiej Kępie. Inaczej Gocław wróci do przesiadek na Saską.
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
- Bastian
- Sułtan Maroka
Temat został oczyszczony z różnych bzdur i innych rzeczy, nie dotyczących Gocławia.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
KLIK
Autobusem na Nowaka-Jeziorańskiego
Czy ul. Jana Nowaka-Jeziorańskiego na Pradze-Południe będzie wreszcie jeździł autobus? - Są takie plany – odpowiada burmistrz dzielnicy.
O przystanek przy tej ulicy interpelował radny Dariusz Lasocki (PiS).
– Mieszkańcy tej części Gocławia i Przyczółka Grochowskiego muszą pokonywać duże odległości i przemieszczać się aż do przystanków przy ul. Ostrobramskiej – tłumaczy radny. – Zasadne jest więc wprowadzenie linii autobusowej, która będzie miała przystanek właśnie przy ul. Nowaka-Jeziorańskiego
Radny argumentuje, że przy ul. Bora-Komorowskiego budowane jest właśnie osiedle "Saska". – Ich przyszli mieszkańcy obciążą znaczenie komunikację autobusową na Gocławiu – zapowiada.
Jak tłumaczy burmistrz Pragi-Południe Tomasz Kucharski, takie rozwiązanie jest planowane i konsultowane z Zarządem Transportu Miejskiego.
– Projekt ronda u zbiegu ulic J. N. Jeziorańskiego i Poligonowej został uzgodniony z ZTM pod kątem możliwości przejazdu autobusu – informuje. – Również dokumentacja przebudowy ul. Poligonowej zawiera przystanki autobusowe.
Mieszkańcy Gocławia muszą poczekać na budowę nowej ul. Poligonowej. – A również na uzyskanie środków, wykonanie projektu i realizację przystanków – dodaje burmistrz.

-
Solaris Mobilis
Obsługiwaną chyba Jelczykami.Solaris Mobilis pisze:Wszelakie dyskusje o i tak świetnej komunikacji na Gocławiu skończyły by się wraz z powstaniem linii 113 Gocław przez Wiatraczna i Bródno na Tarchomin z częstotliwościa 4/7,5/10
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Już coś takiego jest: N02 i N03Solaris Mobilis pisze:Wszelakie dyskusje o i tak świetnej komunikacji na Gocławiu skończyły by się wraz z powstaniem linii 113 Gocław przez Wiatraczna i Bródno na Tarchomin z częstotliwościa 4/7,5/10
Wiem, dlatego dałem "
"
A ja nie widzę potrzeby tworzenia czegoś takiego. Z Gocławia na Tarchomin bez tych zawijasów ma 509, na Wiatraczną 148, a na Bródno 509+4 z przesiadką na Dw. Wileńskim.
A ja nie widzę potrzeby tworzenia czegoś takiego. Z Gocławia na Tarchomin bez tych zawijasów ma 509, na Wiatraczną 148, a na Bródno 509+4 z przesiadką na Dw. Wileńskim.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Naprawdę miałem wam ochotę powlepiać po trzy punkty za dysputę z kimś, kto napisał jakieś głupoty i wyleciał... 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Tyle, że np. w szczycie zanim to 509 dotelepie się do Starzyniaka to - przesiadając się na Wileniaku w 4 - już byłbyś pewnie gdzieś na Odrowąża.Rosa pisze:Jeśli już to 509+1 z przesiadką na Starzyniaku. Przesiadki do tramwaju na Wileniaku sa beznadziejne.ZEA_R-0 pisze:Wiem, dlatego dałem ""
![]()
a na Bródno 509+4 z przesiadką na Dw. Wileńskim.