422, 501 i 519
Moderator: Wiliam
To, że dzisiaj wsiadałem na Spacerowej wynika li tylko z tego, że część drogi do pracy pokonałem samochodem.
Opisałem tą obserwację tylko dlatego, że w 501 jadące "zaraz po" 422 też trudno było wsiąść. Co oznacza, że należałoby popracować nad synchronizacją tych trzech linii - albo wzmocnić 422 w godzinach 7-9 do 15-minutowej częstotliwości.
Opisałem tą obserwację tylko dlatego, że w 501 jadące "zaraz po" 422 też trudno było wsiąść. Co oznacza, że należałoby popracować nad synchronizacją tych trzech linii - albo wzmocnić 422 w godzinach 7-9 do 15-minutowej częstotliwości.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jak to nic nie da? Twierdzisz, że 4 solówki nie są pojemniejsze od trzech solówek czy jak?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Ja bym się czepiał ZTM Spacerowa była, nie była i znów jest dla 501 i 519. może by się w końcu zdecydowali.chester pisze:Pewnie za chwilę za nim 519 pustawe... Nie żebym się czepiał, ale Spacerowa w kierunku Centrum ma jeszcze 131...
po jednostkowych obserwacjach reguły nie wyrabiał.
Aha raz to był staly raz jest na żądanie to też trzeba ustalić.
-
bartoni722
Obawiam się, że po wakacjach przeguby na 422 będą musiały zagościć na stałe. Dzisiaj też widziałem przeguba na 422.bartoni722 pisze:Ale to tylko dzięki brakom taborowym.
Al. Rzeczypospolitej już jest fizycznie przedłużona skrzyżowanie dalej, o jeden przystanek, mam nadzieję że po oficjalnym otwarciu ulicy, i linie autobusowe wydłużą.
W takim kontekście podoba mi sie wprowadzony we Francji zakaz reklamowania facebooka przez instytucje państwowe.BJ pisze:Na Fb ZTM napisał, że jak tylko ulica zostanie oficjalnie wydłużona, to puści tam 217 i 422.
Może ja jestem staromodny, ale uważam że od takich informacji jest oficjalna strona ZTM...
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Tylko że mam wrażenie, że gdyby to nie był facebook lecz livre de la visage*, to zakazu by nie było, a wręcz przeciwniePiottr pisze:W takim kontekście podoba mi sie wprowadzony we Francji zakaz reklamowania facebooka przez instytucje państwowe.BJ pisze:Na Fb ZTM napisał, że jak tylko ulica zostanie oficjalnie wydłużona, to puści tam 217 i 422.
Może ja jestem staromodny, ale uważam że od takich informacji jest oficjalna strona ZTM...
* - francuski z translatora, nie bić
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.