Zły ZTM, odpowiada na pytania internautów.Piottr pisze: W takim kontekście podoba mi sie wprowadzony we Francji zakaz reklamowania facebooka przez instytucje państwowe.
422, 501 i 519
Moderator: Wiliam
Mnie się wydaji, jak mawiał Kazimierz Górski, że wystarczyłoby, gdyby na stronie głównej ZTM, zamias jakiegoś DaVinci albo Baltic Sea Region, które jest nikomu do niczego niepotrzebne w tym miejscu, pojawił się link do zakładki pt. "zapytaj ZTM" - i tam można byłoby robić dokładnie to samo, co na facebooku - można ewentualnie pomyśleć o jakiejś prostej rejestracji, żeby odcedzić kloakę. Wyszłoby na jedno, bo co za różnica, czy ktoś z ZTM pyta i odpowiada tu czy tam. A jak ktoś trafił na stronę ztm na FB, to i na ztm.waw.pl trafi, zwłaszcza, że raczej nie będzie to ktoś z Melbourne, czy Montrealu, co by jeszcze uzasadniało pierwszeństwo międzynarodowego FB nad lokalnym ztm.
Popatrz, jaka franca!
- Bastian
- Sułtan Maroka
Łukasz pisze:Nie internautów, tylko facebookomaniaków. Ten facebook to jakaś sekta i nic zdrowego z niej nie wynika.fik pisze: Zły ZTM, odpowiada na pytania internautów.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
ravenheart
w ten sposób ŚOB chyba zniknie jako kraniec, ciekawe tylko co go zastąpi: Medicover ? Al. Branickiego ? a może po prostu Nowy Wilanów lub coś w tym stylu ?BJ pisze:Na Fb ZTM napisał, że jak tylko ulica zostanie oficjalnie wydłużona, to puści tam 217 i 422.
co do tematu to kwestię widziałbym tak:
130 CH Reduta - Al. Jerzolimiskie, Marszałkowska, Waryńskiego, Spacerowa, Belwederska, Sobieskiego, Al. Rzepy - ŚOB
501 DWC - WIlanów ( silne - co 5 min. w Sc, z pominięciem przystanków: Truskawiecka, Spacerowa i być może Czarnomorska )
219 MW - Powsin ( skoordynowane z 139 do poziomu 10/15/15
519 likwidacja
422 + 411 = 411 OSG - Gocław
opcjonalnie:
172 na Stegny
3xx Rakowiecka - trasa 130, Sobieskiego, Sw. Bonifacego - Sadyba
... NIE NALEżY MYLIć PRAWDY Z OPINIą WIęKSZOśCI...
-
ravenheart
a kto napisał, że solówkami ?Nordyk110 pisze:Po co ?ravenheart pisze:422 + 411 = 411 OSG - Gocław
Solówkami ?
![]()
To raczej zły pomysł .
kwestia obsady jest do teoretycznej dyskusji ...
przy okazji chodziło mi o przewietrzenie krańca M.Polibuda bo te wszytskie 118, 411, 502, 514 i 517 po prostu się na nim nie mieszczą.
... NIE NALEżY MYLIć PRAWDY Z OPINIą WIęKSZOśCI...
-
Domino2001
- R-9 Chełmska
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ale której relacji? Jerozolimskie - Blue City? Puławska - Dw. Centralny?reserved pisze:Najpierw pomyślmy o zastępstwie w tej relacji, potem możemy myśleć o skasowaniu tej linii.Zebra pisze:130 jest do skasowania z odcinka przez Al. Jerozolimskie
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.