Warszawskie dworce i przystanki kolejowe
Moderator: JacekM
Czy w poniższej wizualizacji coś się zmieniło odnośnie wyglądu zadaszenia ???
dziś jadąc do pracy zauwazyłem ze zadaszenia pokrywane są zwykłą blachą falistą
[ Dodano: |14 Wrz 2011|, 2011 08:22 ]
chyba jednak ta wizualizacja jest pod prasę tylko a wygląd dworca będzie zupełnie inny:(
słupy podtrzymujące konstrukcje są zupełnie inne
nie zdziwię się ze zamiast ładnej posadzki będzie nieśmiertelna kostka
czyli miało być ładnie a będzie jak zawsze
dziś jadąc do pracy zauwazyłem ze zadaszenia pokrywane są zwykłą blachą falistą
[ Dodano: |14 Wrz 2011|, 2011 08:22 ]
chyba jednak ta wizualizacja jest pod prasę tylko a wygląd dworca będzie zupełnie inny:(
słupy podtrzymujące konstrukcje są zupełnie inne
nie zdziwię się ze zamiast ładnej posadzki będzie nieśmiertelna kostka
czyli miało być ładnie a będzie jak zawsze
Tak. Już jakiś czas temu się zmieniło.
Blacha falista była w tym już uwzględniona niestety. Reszta bez zmian. Kostki nie będzie, będą płyty betonowe. Chyba podobne do tych, co na peronie 3-cim Wschodniego kładą.
Tak przynajmniej wynika z opisu na forum SSC.
Co do peronów na Wschodnim, to ostatnio nie robią nic, ale zaczęli na siłę wklejać odpadające części schodów... Wygląda to mało poważnie.
Blacha falista była w tym już uwzględniona niestety. Reszta bez zmian. Kostki nie będzie, będą płyty betonowe. Chyba podobne do tych, co na peronie 3-cim Wschodniego kładą.
Tak przynajmniej wynika z opisu na forum SSC.
Co do peronów na Wschodnim, to ostatnio nie robią nic, ale zaczęli na siłę wklejać odpadające części schodów... Wygląda to mało poważnie.
Ale tam szkło dalej będzie. Tylko gładkie metalowe powierzchnie zastąpiła nieśmiertelna blacha falista. Wygląda to na razie fatalnie. A dodanie tych tafli szkła nie poprawi sytuacji.
Z resztą trochę gorzej rozbić coś, co jest nad tobą
Nie chciałbym być trafiony taką taflą szkła.
Przypomina mi się od razu scena z "Oszukać przeznaczenie" i jakiegoś tam jeszcze filmu...
Z resztą trochę gorzej rozbić coś, co jest nad tobą
Nie chciałbym być trafiony taką taflą szkła.
Przypomina mi się od razu scena z "Oszukać przeznaczenie" i jakiegoś tam jeszcze filmu...
I tak cud, że peron nie będzie wyłożony nieśmiertelną kostką i czerwonymi płytami krawędziowymi. Choć jasna nawierzchnia - jeśli nie będzie czyszczona regularnie - szybko zajdzie "kolejowym szlamem"...
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 255 | 414 | 523 | N43
z tego co widziałem wczoraj popołudniu to tego szkła będzie minimalnie. ok 15% szerokości dachu / 1 wąski pasek / a reszta już wyłożona blacha falistąprzewoz pisze:Ale tam szkło dalej będzie. Tylko gładkie metalowe powierzchnie zastąpiła nieśmiertelna blacha falista. Wygląda to na razie fatalnie. A dodanie tych tafli szkła nie poprawi sytuacji.
możne uda mi się dziś popołudniu zrobić fotkę