Po obecnej trasie tak - chociaż ja tam uważam, że Naruciak jest równie ciekawy (nawet via Kopińska). Pytanie kto ma korzystać ze 127 z ogryzka do biur w alejach. Nie widzę tu jakiejś unikalnej relacji, której nie można załatwić wygodniejdrja pisze:PKS-y też?fik pisze:Bo pociągi dalekobieżne powinny stawać na Włochach.
Pomijam już fakt, że przez zapchana na maksa BW jeździ 191 (wczoraj, jadąc koło 10:30 na Ochotę, na odcinku GrójeckaRZS naliczyłem 6 sztuk tego cuda, tak "fajnie" tam jest...) i na brak miejsc nie narzeka. Nie widuję tam więcej, niż parę osób stojących. Więc po grzyba pchać w ten korek jeszcze 127? Koncepcja skrócenia po obecnej trasie pod M2C jest za to IMO zacna.
191 to jest zacna linia
drja pisze: Albo na Młynów, co już proponowałem w którymś wątku wczoraj. Generalnie widzę, że strasznie was te 178 uwiera, tymczasem właśnie tak jest: nie da sie (nie mylić z niedasie) złączyć włochowskich końcówek 127 i 178 w jedną. Skorosze potrzebują tego 178 - i niech mi ktoś powie, czym niby różni się w prędkości jazdy te 178 od 191, hę? Te drugie fruwa nad Ryżową i Chrobrego?