Polimeryzowałbym. Poza tym jest przygotowanie pod zabudowę biletomatu, więc rzeznia bedzie DE facto mniejszafraktal pisze:W Mercu też nie było drugiej rzeźni i jakoś nikomu to tak bardzo nie przeszkadzało.... A rzeźnia w sekcji A jest za to ciut większa niż w 88xx....
Solarisy 2011+2012
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
Historia uczy jednego - nigdy nikogo niczego nie nauczyła.
No przecież jest dłuższa, bo nie ma tam tych dwóch siedzeń tyłem do kierunku jazdy i rzeźnia sięga do samego podestu. A w 88xx - nie. A o biletomaty się nie martw - i tak pewnie prędko ich nie będzie.chester pisze:Polimeryzowałbym. Poza tym jest przygotowanie pod zabudowę biletomatu, więc rzeznia bedzie DE facto mniejsza
Nie zauważyłem braku tych siedzeń, dziwne... A się przejechałem dzisiaj i przeszedłem po wozie. Rzeczywiście, jeśli nie będzie biletomatu, to jest ciut więcej miejsca.
Swoją drogą ciekawe, pojemność: 101+40+1 (stojące/ siedzące/ inwalidzkie). Coś mi kołacze, że stare SU18 miały circa 168 miejsc, skąd ten drastyczny spadek?
Silnik wydaje dziwne poświsty, trudno to określić, ale pracuje inaczej (nie "głośniej", ale po prostu ma inne brzmienie z wewnątrz).
Czy na tylnej szybie jest kamera? Nie mogłem dostrzec, w każdym razie nie jest widoczna (jeśli istnieje) tak, jak w 88xx.
Swoją drogą ciekawe, pojemność: 101+40+1 (stojące/ siedzące/ inwalidzkie). Coś mi kołacze, że stare SU18 miały circa 168 miejsc, skąd ten drastyczny spadek?
Silnik wydaje dziwne poświsty, trudno to określić, ale pracuje inaczej (nie "głośniej", ale po prostu ma inne brzmienie z wewnątrz).
Czy na tylnej szybie jest kamera? Nie mogłem dostrzec, w każdym razie nie jest widoczna (jeśli istnieje) tak, jak w 88xx.
Dlaczego pieprzone pierożki są dobre, a pieprzone życie już nie? (B. Schaeffer)
- Solaris
Moi drodzy milusińscy miłośnicy. Może ktoś ma sprawdzoną informację, która wersja Solarisa Urbino H 18 ma przyjść? A także dysponuje sprawdzoną informacja, czy będzie miał czworo drzwi, a nie troje, jak ten pokazowy na DTP. A także czy będzie wyposażony tak jak standardowy U18 z najnowszej dostawy (czyli duża kabina, wyświetlacze wewnętrzne, zewnętrzne, monitor kamer z sekcji B, itp.)?
Zwłaszcza linie tramwajowe,SKM i WKD są bardzo w emzetkowie niezbędneSławekM pisze:Nowe wozy z Redutowej w komputerze Macrosystemu mają wgrane wszystkie linie i brygady linii ZTM. Czyli oprócz wszystkich linii MZA, są wgrane linie ajentów, linie lokalne Lxy, linie tramwajowe, linie SKM i WKD
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
-
andrzej_suse10
-
andrzej_suse10
zdjęcia w załącznikachmobil one pisze:Zwłaszcza linie tramwajowe,SKM i WKD są bardzo w emzetkowie niezbędneSławekM pisze:Nowe wozy z Redutowej w komputerze Macrosystemu mają wgrane wszystkie linie i brygady linii ZTM. Czyli oprócz wszystkich linii MZA, są wgrane linie ajentów, linie lokalne Lxy, linie tramwajowe, linie SKM i WKD![]()
Pan Tomasz Knapik też te wszystkie linie i krańce zapowiada ? Zielona ikonka z głośnikiem działa ? 
Linia 155: 1966-2011
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Ale... czy to w jakikolwiek sposób komuś przeszkadza? To jest jakiś problem? Spada funkcjonalność systemu? Powoduje to problemy? W ogóle występuje tu pojęcie winy? To jest jakiś błąd? Moim zdaniem im więcej linii w sterowniku, tym lepiej.Domasq12 pisze:Niech zgadnę - jest to wina kogoś, kto się pośpieszył z wypuszczeniem tychże wozów na miasto?
Wozy miały wyjechać dopiero w poniedziałek, nieprawdaż?Desert pisze:Nie wiem kto mógł się pośpieszyć z wypuszczeniem wozów i co to ma wspólnego.
Nie, tylko stwierdzam fakt, że panuje delikatny nieład. Komputer się zapycha, co może doprowadzić do awarii. Uważam, że w sterowniku powinny być tylko brygady obsługiwane przez daną zajezdnię (bądź ajenta), ewentualnie wszystkie brygady linii obsługiwanych przez nią.Szeregowy_Równoległy pisze:Ale... czy to w jakikolwiek sposób komuś przeszkadza? To jest jakiś problem? Spada funkcjonalność systemu? Powoduje to problemy? W ogóle występuje tu pojęcie winy? To jest jakiś błąd? Moim zdaniem im więcej linii w sterowniku, tym lepiej.