Objazdy i inne okresowe zmiany tras - 2011
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Zgoda, ale to jest raczej wada, niż zaleta, tego typu linii. A już zwłaszcza tramwajowych. Napisałem to raczej, aby podkreślić sposób traktowania jednej z ważniejszych tras tramwajowych w mieście.
Zresztą ja osobiście uważam, że jak mam wychodzić na określony kurs, to nie jest to atrakcyjna komunikacja i lepiej wziąć samochód - i ci, którzy go mają, pewnie tak robią. Nie będę życia sobie pod kątem zbiorkomu ustawiał, a w każdym razie nie w dojazdach codziennych.
Zresztą ja osobiście uważam, że jak mam wychodzić na określony kurs, to nie jest to atrakcyjna komunikacja i lepiej wziąć samochód - i ci, którzy go mają, pewnie tak robią. Nie będę życia sobie pod kątem zbiorkomu ustawiał, a w każdym razie nie w dojazdach codziennych.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
-
Stary Pingwin
-
Stary Pingwin
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Dokładnie. Zresztą nad ranem to już się dzienne pojawiają, tam można by jakiś macherek zrobić.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
O, to, to. Dlatego startując z Sielc prawie zawsze wychodzę na 131, nawet jeśli w konkretnym przypadku niby wychodzi szybciej inna trasą - próby utrafienia w kurs 159 czy 187 na ogół kończą się 10 minutami stania, a 131 po prostu jest zaraz i już.Glonojad pisze: Zresztą ja osobiście uważam, że jak mam wychodzić na określony kurs, to nie jest to atrakcyjna komunikacja i lepiej wziąć samochód - i ci, którzy go mają, pewnie tak robią. Nie będę życia sobie pod kątem zbiorkomu ustawiał, a w każdym razie nie w dojazdach codziennych.
-
Stary Pingwin
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Pokazowy wypadek między patelnią i EP.snooker pisze:Dzisiaj między 12:15, a 12:40 coś się musiało dziać na JerozolimskichOchota, bo w tym czasie m.in. 128, 175 i 517 jechały Koszykową.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,ne ... 25920.html Tu jest odpowiedź
-
Tranzystor
ZTM pisze:Zmiana trasy 112 -zamknięcie dojazdu do CH Marki od strony ul. Toruńskiej.
dn. 22.11.2011 (wtorek) od godz. 10:00 do godz. 19:00
W związku z kolejnym etapem przebudowy Trasy Toruńskiej do parametrów drogi ekspresowej i brakiem możliwości wjazdu na teren CH Marki od strony ul. Toruńskiej, w dniu 22.11.2011 r. od ok. godz. 10:00 do ok. godz. 19:00 autobusy linii 112 zostają skierowane na trasę objazdową w kierunku krańca CH MARKI:
112 KAROLIN - ... - Chodecka - Kondratowicza - Młodzieńcza - Radzymińska - teren CH Marki - CH MARKI 04 (przy IKEA).
Trasa w przeciwnym kierunku nie ulega zmianie.
Na trasie objazdowej obowiązują wszystkie napotkane przystanki. Przystanki:
BOHUSZEWICZÓWNY 01
KRYNOLINY 02
BYSTRA 02
RADZYMIŃSKA 02
jako warunkowe (na żądanie), pozostałe jako stałe.